Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (26)

plakát

Walter Mitty a jeho tajný život (2013) 

Dvouhodinová reklama na časopis. Přírodní záběry + hudba super, ostatní celkem trapnost. Plytkým hercům se smát ani brečet prostě nedá.

plakát

Kouřové signály (1998) 

Roadmoviepohodička. Mě by i úplně stačilo kdyby si celý film Evan Adams vymýšlel příběhy, naprosto skvělá role. Nobody je z Mrtvého muže, určitě! :P

plakát

Duše K (2010) (pořad) 

Improvizační show, která dokáže normálnímu člověku trochu i změnit pohled na svět. V některých dílech jsou blázni i v publiku, ale tím je to ještě větší sranda. Doporučuji jako večerníčky na spaní. :)

plakát

The Art of Flight (2011) 

Naše životy jsou digitalizovány. Super začátek, pak jen prázdné vizuální kochání. Jako promítačka na plátno někde na snbpárty, kdy popíjíte bull s vodkou a sem tam kouknete na nějaký skok je to cajk. Jinak dokument o ničem, od frajerů se kromě pár klišé řečiček nedozvíme vůbec nic. Pro mě jako dokument zklamání, přehlídka vrtulníků a hader, nic hlubšího, takových videí, dokumentů, reklam ještě bude. Každopádně klobouček před ridery, je jedno kdo je točí, jestli vrtulník či nikdo, oni si to užívaj a to je hlavní, rideforfun! :)

plakát

Cigán (2011) 

NASRAT

plakát

Děvčátko (2002) 

Vůbec nevím proč, ale můj hodně oblíbený film, asi proto, že ho moc lidí nezná a líbí se mi obchůdek hlavní hrdinky a její vlasy, heh. Dle mého názoru je nejlepší si pustit film v noci, v nemoci, o víkendu, v zimě, když venku sněží. - Ema má mámu, máma má emu. Nic se tu neděje a přitom vše. Tak trochu samotáři. Praha a taxikář bez taxíku. Jak to chcete? Podle nálady. -