Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (96)

plakát

Divoši (2012) odpad!

Ani nevím odkud začít....Dva nejspíše teplí bratři se mají tak rádi, že dokonce souloží s jednou přítelkyní...Ve většině erotických scén jsou pouze vyzobrazeni nahatí chlapi (což je docela dost divné), film má dle mého názoru velmi slabou zápletku, což potvrdilo to, že na premiéře jsme byli asi čtyři lidi...Klasický (bohužel v tomto případě slabý) děj, chlápci co prodávají drogy (v tomto případě trávu) se chytnou do křížku s mexickým kartelem, který jim unese jejich kamarádku (ve filmu jejich rohožku), ti se snaží ji zachránit za každou cenu...Palec dolů.

plakát

Dovolená v Protektorátu (2015) (pořad) 

Nevím, proč jsou lidi tady tak kritičtí. Skvělá myšlenka, skvělé zpracování, odpočinkový děj. To všichni prahnou po reality show ala Vyvolení nebo Velký bratr? Vždyť toto je zcela jiný druh reality show, u které se člověk dokonce i něco doví, může vnímat to, jaká byla doba, a uvědomovat si minulost. Ale abych to shrnul jako filmové dílo a ne abych kritizoval některé bohužel-uživatele čsfd, tak seriál dobře zpracovaný, někdy nudnější, ale co bychom také čekali od protektorátu. V některých chvílích jsem fandil české rodině a říkal si, ať učitele nebo starostu už zastřelí. Myslím si, že po psychické stránce to muselo být velmi těžké pro rodinu. Na konci mi už přišlo, že se do té role vžili a brali to prostě tak, jak to je. Doufám, že ČT si udrží úroveň a vytvoří nějakou další reality show :).

plakát

Fantomas (1964) 

Výborný film, Funes je vynikající herec, dokáže člověka bavit celé ty dvě hodiny, jeho obličeje, prostě pecka! Jean Marais je playboy tehdejších žen (kdo ví jak to nesly, když zjistily, že je na kluky), bojovník, má šarm a šmrnc. A v neposlední řadě Mylene patří mezi ty nejkrásnější ženy 20 let, dodává filmu onu něhu a zalepuje scény, které by bez ní byly prázdné. Palec nahoru

plakát

Fešák Hubert (1984) 

Prostě bomba, filmy z období první republiky jsou super, plus když přidáte skvělé herce a výborné hlášky je z toho bombastický film:). Skvělé prvorepublikové popěvky, čím jsem starší, tím jim více přicházím na chuť..Žargón z pražské galérky, lehké dámy, šmukaři, drbani, prostě pecka.

plakát

Grimsby (2016) 

ROFL,ROFL,ROFL. Ano, tato komedie byla šílená, od začátku sranda, někdy až nechutná sranda, ani sekundu nebyla nuda, jak už to tak bývá, Cohen do toho dal svůj styl a humor, takže můžete čekat hodně spermatu, koulí, obecně genitálií. Oddechový film, nečekáte nic a z kina odcházíte a bránice vám vibruje až do večera, jste překvapeni. Tak to má u těchto filmů býti..Za mě vysoká spokojenost.

plakát

Grindhouse: Auto zabiják (2007) 

Máte rádi absurdní příběhy? Tak to jste na správném místě. Tarantinův nejpotrhlejší film skrývá v sobě něco zajímavého, i když na první pohled se vám může jevit jako naprostá kravina. Tuny vulgárních slov, krásné holky, které mají rády rychlé auta, časté vyzvedávání Kowalskiho a Vanishing pointu ale taky brutální krvák a těla rozházené po silnici. To je vše co od toho filmu určitě můžete čekat. Určitě však v tom nehledejte nějaký hlubší význam, nějaký odkaz pro člověka. Toto je prostě tvrdý kousek, který nemusí sednout každému.

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Něco úžasného. Skvělá myšlenka vtáhnout díváky do pohledu třetí osoby. Zprvu mi tento pohled dělal docela problém a točila se mi hlava. Pak si ale mozek zvykl a byla to jízda. Střelba ze sajtkáry, návštěva bordelu v Moskvě. Krásné ruské kočičiky. Boj na blízku. Myslím si, že tento film zbortil předsudky a vytvořil nový rozměr kinematografie, kde způsob natáčení tohoto filmu byl předtím využíván pouze u filmů s označením xxx. Na to, že s větší části na spolupráci se podíleli rusi, je film velmi dobrý, žádná politika, akční jako z 90 let z Hollywoodu. Prostě pecka!

plakát

Hercule Poirot (1989) (seriál) 

Co k tomu říct? Snad jeden z nejlepších seriálů, které jsem kdy viděl. Miluji detektivky Agathy Cristie, její úchylnou posedlost spáchání vražd pomocí různých jedů (přecejen je to kvůli toho, že Agatha byla vystudovaná lékarnice). Mám moc rád, když Herculeovi pomáhá Hastings, Japp a vždy krásná slečna Lemmonová. Kdybych si měl vybrat, který díl mě nejvíce zaujal, tak je to Němý svědek, opravdu skvostně zpracovaný díl. Škoda jen, že Agatha nenapsala více příběhů.

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

Dobrý film, nic složitého, jednoduchý příběh, někdy vtipné, někdy smutné. Nečekal jsem od toho moc a film mě nepřekvapil negativně. V některých rolích člověk může vidět lidi, které zná z okolí. Kohákova nejlepší role zatím.

plakát

Já, Olga Hepnarová (2016) 

Nevím proč, ale film mi něčím připomínal Spalovače mrtvol. Stejně temný příběh a hlavní protagonista. Když nebudu mluvit o Olze, jelikož ta byla nejspíše šílená, nemocná a bošelvik ji nedokázal pomoci. Tak nechci říct, že film byl nudný, ale nudný bohužel byl. Psychologické drama podle skutečné události, kdy mladá dívka má pocit, že celý svět stojí proti ní a chce se pomstít. Herecké ztvárnění supr, některé scény se mi opravdu líbily, hlavně ty, ve kterých se herečky ukazovaly v plné kráse. Některé scény mě naprosto nudily, matka lékařka, dcera řidička náklaďáku, která neví co se svým životem, takové klišé. Stálo to za jedno shlédnutí, vícekrát však toto dílo viděti nechci.