Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Velmi "dospělácký" sitcom s perfektími dialogy a vynikajícími herci v čele s Neilem Harrisem. Naprosto nesrovnatelné s českými rádoby úspěšnými seriály, které se chtějí srovnávat s "emérikou" :o) Mnoho lidí tento seriál chytne už jen proto, že v tom jako já vidí své okolí nebo by chtěli patřit do podobné společnosti mladých, bohatých, krásných a úspěšných lidí :)

plakát

Já jsem ty a ty jsi já (2006) 

Celkem ohrané téma, které je u těchto romantických komedií více než klasické. I přesto jsem se v určitých pasažích docela bavil. Doporučuji pro nenáročné diváky nejlépe při sychravé sobotě :o)

plakát

Nutné k přežití (2006) (pořad) 

Spousta zajímavých a cenných informací pro sledovatele tohoto unikátu spolu s odpornými záběry požívání dosti nechutných živočichů dodává seriálu opravdu šmrnc : ) .

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Nejdokonalejší seriál všech dob o čtyřech "intouších" a půvabné sousedce Penny :o) . Skvělé herecké výkony jak hlavních postav tak i vedlejších. Jako je například Leonardova matka nebo Sheldonova matka. Vtipnější dialogy než v tomto seriálu si lze jen těžko představit :) .

plakát

Na vlásku (2010) 

I přes to, že toto je dost ohrané téma film nejenom pobavil ale i skoro rozplakal u třikrát nominované písně "I see the light" od Mandy Moore, která svým zpěvem přispěla do stejně úžasného filmu jako je tento "Shrek" . :o)

plakát

Forrest Gump (1994) 

Robert Zemeckis se své role zhostil naprosto bravůrně, hudba také naprosto dokonalá. Tom Hanks? No co si budeme povídat lepšího herce na tento post si ani nedokážu představit. Rozpláče i pobaví. Tento film nemůže nikdy a nikoho omrzet. :o)