Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (48)

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Jedna z nejlepší akcí, kterou jsem za poslední léta viděl! Nejlepší na snímku je střídání tvrdé akce s extra šťavnatými hláškami! Opravdu skvělý film!!!

plakát

Cadillac Records (2008) 

Velmi příjemný snímek, který ukáže hudební ikony poloviny 20. století v novém světle. Já sám jsem zjistil od koho je píseň At Last a taky jsem se seznámil s jeho autorkou a jejími problémy. Chess v podání Brodyho je perfektní, skoro by se dalo přemýšlet, že se pro tuhle roli zrodil.

plakát

Digimon (1999) (seriál) 

No dobře přiznávám, mám tuhle japonskou ujetinu rád. Ne snad, že by mi nějak extra učaroval děj, ale nejhorší nebyl, že mi vadilo, jak se do toho obulo USA a seriál prakticky totálně změnilo ( jenom tím, že ubrali původní titulní píseň, znehodnotili 50% seriálu). Já prostě žral ty digizměny :-D (ve dvojce se to jenom povýšilo), prostě kdo viděl ve svých 10 - 12 letech změny Agumona a Gabumona, tak ví o čem mluvím. Dneska už na to koukám jinak, ale to víte, každý máme nějakou tu nostalgickou vzpomínku.

plakát

Diktátor (2012) 

Cohen opět perlí! Nevím jak ostatním, ale u mne se začíná posouvat mezi hereckou elitu. Samozřejmě ve své kategorii, ale je pravda, že málo kdo by v jeho rolích obstál tak skvěle jako on. Abych nechválil jenom jeho, tak musím pochválit i soundtrack a kameru. Příjemná komedie, která nepotěší jedině moralisty, slušnomluvce, češtinářky a "demokraty".

plakát

Drahá tchýně (2013) (seriál) odpad!

Dámy a pánové, představujeme Vám největší hovno, které kdy ozářilo obrazovky našich spoluobčanů. Tohle asi nevydýchám!!!!

plakát

Hory zalité krví (2009) 

Film, který vyděsil možná post titulkovou scénou. Jinak jsem byl naprosto v klidu a to je u hororu špatně....

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Nestává se to moc často. Dokonce, jsem si myslel, že to ani není možné, aby třetí díl série byl ten nejlepší. V posledních letech a vůbec ve filmařské historii se většinou dělo to, že kvalita s každým dalším dílem klesala. Líbily se mi i první dva filmy, ale to co předvedla trojka, je odsunulo na malinko jinou úroveň. Nižší. Konečně se i MARVEL dočkal svého "temného rytíře", který mu doteď unikal. Bylo z toho cítit napětí, lidskost a konečně pořádná zápletka. Rád si to někdy zopáknu. 9,5/10

plakát

Já, padouch (2010) 

Další animák, který mě upřímně dostal, zaprvé charisma a vzezření Grua je naprosto perfektní a dalo mi vzpomenout na masku Mika Myerse, aka Doktora Zlouna (nebo jak se jmenoval). Myslím, že o mimonech se nemusím ani rozepisovat, protože to je symbol filmu o velikosti (nezmenšeného) Měsíce. Jelikož jsem se na film díval ve třech rozměrech, tak jsem měl sto chutí sáhnout po Vektorovi a dát mu jednou "OUJÉ" na brýle! Opravud upřímně mě štval! Závěrem. Opravdu jsem se pobavil, kdyby tenhle snímek přišel v období Shreko-Madagaskarovo-Nemově mánie, tak bych se nerozpakoval a vystřelil bych mu plný počet, ale postupem času začínám být animáků přejeden, a to jsem jejich upřímný fanda. Už se prostě vytrácí ten super pocit z grafických "pecek". Avšak, já to pořád žeru! 85%