Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

To Kapitola 2 (2019) 

Víte co? Já jsem z toho nadšená. Dokážu pochopit, že je někdo zklamaný, protože to není děsivé, nebo moc zdlouhavé, zdánlivě se tam často nic důležitého neděje, ale pravda je, že taková je knížka. Já vždycky TO považovala za krásný letní dobrodružství party dětí/dospělých s pár strašidelnějšími momenty a to jsem v obou filmech dostala. Četla jsem, že si hodně lidí stěžuje na příliš flashbacků, ale upřímně, já dětskou partu milovala, herci byli vybraní naprosto dokonale a ta chemie mezi nimi fungovala na 1. Takže já si každou vzpomínku z minulosti užívala. Za mě je to povedené zakončení této kultovní záležitosti.

plakát

Panství Downton (2010) (seriál) 

Tak tento seriál jsem zvládla zhlédnout během 14 dnů. Nestává se mi často, abych seriály sledovala v takové rychlosti, takže to je jasné plus pro Downton. Postavy jsou skvěle napsané a zahrané (pořád se nemůžu rozhodnout, kdo je můj favorit - nejspíš Mary, ale Maggie Smith je nezapomenutelná), i když obešla bych se bez té podobnosti s Hrou o trůny ohledně nečekaného umírání postav - poslední vánoční speciál!! 1. série jednoznačně nejlepší, ovšem stejně se na tu čtvrtou těším. Zpět to krásného starého sídla, který čím dál víc ovládá modernizace a měnící se doba.

plakát

Dr. Horrible's Sing-Along Blog (2008) (seriál) 

Co k tomuto počinu dodat - tři moji oblíbenci v hlavních rolí, vše řídí geniální Joss - pro mě zaručený úspěch. Teď se jenom budu modlit, aby Joss přes svoji momentální obří vytíženost si přeci jenom našel chvilku času na pokračování, jak se původně slibovalo.

plakát

The Guild (2007) (seriál) 

The Guild je moje srdcovka. Možná je to tím, že stejně jako Felicia (Codex/ Cyd, nebo co chcete) i já jsem propadla od dětství hrám, prošla si hromadou MMO , takže jo...tomuhle webseriálu opravdu rozumím. Jen nevím, proč mi trvalo ho ohodnotit tolik let ;) A Felicia je bezkonkurenčně bohyní všek Geeků

plakát

Máme rádi Česko (2013) (pořad) 

Náhodou, když se sejde dobré osazenstvo, je to vtipný. Hudební část soutěže je sice otravná, publikum věčně super nadšené, ale v neděli večer jsou v televizi většinou horší věci. A zatím mě to vzájemné osočování Prachaře a Fanánka u jednotlivých soutěží baví.

plakát

Pokémon (1997) (seriál) 

Pokémoni byli v době mého dětství hit. Vstávala jsem k nim stejně nadšeně jako ke Gumídkům, Kačerům nebo Želvám Ninja. A nevidím důvod, proč dávat odpad Pokémonům, když se mi líbili stejně jako ty skvěle hodnocené animáky. A přestože jsem od té doby zhlédla hromadu kvalitního anime, stejně nemůžu Pokémonům upřít zábavnost a roztomilost, kterou mě tak úchvátili ;)