Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (24)

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Tak tohle byla velká špatenka !!! Prostě to nemělo hloubku, emoce a další důležité ingredience, které jsou potřeba, aby člověk byl napjatý alespoň půl filmu. Tady se opravdu klouzalo po povrchu a bylo to plytké až hrůza. Opravdu jsem to až tak špatné nečekal, protože mě se na rozdíl od jiných líbil Man of steel. Zacka mám taky rád, už od Úsvitu mrtvých, 300 přes Sucker punch a Watchmen. Vždy tam byly scény, které mě dostaly a vizuál jedna báseň, ale zde jedno velké nic. I můj malý syn se hrozně nudil a to ještě nemá tak kritický pohled a alespoň konečná rubačka ho trochu uspokojila. Mě ani ona a jak říkám, Muž z oceli se mi líbil kompleto, tak jsem věřil, že DCčko nebude prohrávat o tolik na body s Marvelem. Jestli to půjde tímto směrem tak to bude K.O. po 3. kole. Už se nemohu dočkat C.A. - Civil war, doufám, že si spravím apetit. Díky tomu konci se to vytáhlo s odřenýma ušima na 50%.

plakát

Czech Made Man (2011) 

Letos jsem zatím moc českých filmů neviděl, ale tento mě nalákal trailerem a musím říct, že jsem se bavil. Jan Budař opravdu skvělý, jak herecky, tak hlasově, při jeho vyprávění. Opravdu je tam dost hlášek, kterým jsem se zasmál a je jich tolik, že si jich ani moc nepamatuju, tak to musím zhlédnout ještě jednou. Velmi rychlý střich, stále se něco děje, konečně někdo od nás točí jinak. Sice to bylo krátké, ale jestli tohle vše zažil jeden člověk, tak klobouk dolů. Asi se v životě nenudil. Četl jsem s ním rozhovor na netu a prý toho moc nezměnili a Budař se prý dokonale naučil jeho gesta a chování. JB se mi vždy jako herec líbil, ale vše byly většinou malé role a až teď to mohl pořádně rozbalit. Myslím, že se tam vybláznil dost a sedlo mu to. Někteří s tím asi budou mít problém, jak je film natočen, ale mě se to fakt líbilo. Jen více takových českých filmů.

plakát

Děcka jsou v pohodě (2010) 

Příjemný a pohodový film, u kterého jsem měl stálý úsměv na rtech. Všichni herci sympatičtí a své role zahráli opravdu dobře. Pár vtipných a dramatických scén. Recenze v tomto ohledu nelhaly a pro mě osobně velice příjemné překvapení.

plakát

Diktátor (2012) 

Neskutečná jízda nekorektních a sprostých slov, u které jsem se bavil celý film. Na konci jsem si připadal jak Joker - huba mě bolela ještě dlouho po filmu. Sacha znovu dokázal, že v urážení a plivání po všem co je jiným svaté je mistr. Bavil mě u Borata i Aliho, Bruno už byl spíš trapnej, ale zde to bylo snad nejlepší ze všech jeho postav. Jednoznačně plnej počet za to jak jsem se královsky bavil, ale vím, že to není pro každého kdo tento druh humoru nemusí a někteří budou i pobouřeni. Umí si udělat legraci úplně ze všeho a ze všech a to je super. Akorát mě štve, že těch vtipů a hlášek je tolik a člověk si je není schopen ani zapamatovat, tak už se těším na druhé kolo. Viva ALADDIN a WADIYA!!!!!

plakát

Drive Angry (2011) 

Tento film by se dal zkritizovat ze všech stran, ale já byl v celku spokojen. Cage s jeho klasik face, Fichtner docela cool a hlavně moc pěkná bitch Heard. Asi kdybych byl Cage a jel s ní sám v autě, tak bych se neudržel. 3D bylo ucházející a trochu dojem z filmu vylepšilo. Mohlo být více cool hlášek a lepší akční scény, protože trailer ukázal všechny, tak je člověk už znal. Tak a teď si jdu zastřílet a při tom si rovnou za..chám, když to dokázal i Cage.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Já osobně za sebe může říct, že to bylo Superrrrrrrrrr!!!!! Jeden z nejzábavnějších filmů roku. Nasmál jsem se bohově a je moc dobře že se chlapci neberou vážně a umí si ze sebe udělat legraci. Akční scény se také povedly a jsem rád že se nepotvrdilo to, jak to bude bez krve a málo brutální. Hlavy lítaly vzduchem a krev stříkala na všechny strany. Někdo může žehrat na slabý scénář a podobné věci, ale od tohoto druhu filmů opravdu nečekám nominaci na oskara. Prostě všichni řekli své: IM BACK

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Od Seny bych čekal trochu víc, protože 60 sekund, Swordfish i Bílá smrt se mi docela líbili, ale tohle mě totálně zklamalo. Triky se mi zdály hodně amatérské a ty bojové scény byly na jedno brdo. O příběhu ani nemluvě, prostě tvůrci to odflákli a moc pozitivních věcí tam nezbylo. Jedině Perlman a jeho pár hlášek, jinak velké zklamání.

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Konečně zase jednou dobrej českej film. Když se ohlídnu zpátky, co se točí v naší republice, tak je to čí dál víc na pikaču a i lidé přestávají chodit do kina, i když film natočí nějaké známé jméno nebo v něm hrají známé tváře. Proto je radost, když přijde něco takového, na co se dá dívat a ještě se u toho pobavit. Prušinovský se začíná stávat zárukou kvality, tak doufám, že to nezařeknu a už se těším s čím přijde příště. O obou Hádkách se ani nemá cenu bavit, protože hrají oba skvěle a snad na ně zbude i nějaká ta nominace na Českýho lva. Je vidět, že konečně i dialogy a slova vyřčená herci odpovídají skutečnému životu, jak se normálně a běžně mluví a není to přibarveno a zjednodušeno jako v jiných filmech. Bravo a tleskám - jen víc takových českých filmů.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Konečně jsme dostali drsného Wolvíka!!!!! A kujva jo, těšil jsem se moc a rozhodně nebyl zklamán. Ne, že by bylo málo akce, ale je to spíše hutné drámo a tak je to dobře. Opravdu čestná rozlučka pánů Jackmana a Stewarta s jejich ikonickými rolemi. Proč jen se takovým to stylem netočilo dříve, ještě, že jim to někdo ukázal (slyším - Deadpool). Byla vidět krev a tak to má u těchto filmů být. Malá se s tím taky nemazlila a byla drsnější a vzteklejší než samotnej Logan. Jen jsem zvědav, jak budou v budoucnu pokračovat s filmy k tomuto tématu a kdo jiný bude Wolvíka hrát. Snad se bude pokračovat alespoň v tomto trendu.

plakát

Machři 2 (2013) 

Vím, že je to kritizované ze všech stran, ale já se bavil. Mám prostě rád i takovéto hrubozrné komedie, které mě nepohoršují jako některé tady. Je to spíše takový sled skečovitých scének, kdy se něco děje tady a poté zase jinde, ale hraje tam spousta herců, tak se to holt rozdrobí na několik kousků. Hrají tam snad všichni, kdo kdy hrál s A. Sandlerem a na filmu je to vidět. Prostě jeden velký KRKÝCHPRD!!!!!!!! A ještě něco S. Hayek je pořád zatraceně sexy !!!!!!!!!!