Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (6)

plakát

Happy Feet 2 (2011) 

Stejný ne-li horší než první díl. Příliš moc písniček, předpovědatelných zvratů. Jediné pozitivum byl Rick Roll, ale i ten se moc nepoved.

plakát

Smallville (2001) (seriál) 

SuPERMAN se může jít bodnout ! Povznesený Michael Shanks by si ho dal i s zářícím chapadlem v nose...

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Komentář budu měnit průběžně se sledováním SGU. Dokoukán 7. díl. První 5 dílů bylo naproto vynikajících. A pak to jde (zatím) z kopce. Plete se tu romantika, komedie a všechno ostatního a naopak chybí sebemenší kouzlo z SG1. Ze Ztraceni ve vesmíru se stává film pro teenagery. Ehm nemyslím ten film s Joeyem, ale je to pouhá narážka na příběh, který opravdu připomíná Lost. Postavy se poznávájí, odhaluje se postupně jejich minulost a po lodi řádí(l) duch. Proto snižuji hodnocení ze 4* na 3. Pokud se 8 díl opravdu povedl, budu možná hodnocení zvyšovat.

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Seriál se pohybuje mezi průměrem a nadprůměrem. Kvalita nestoupá, ale ani neklesá. Vtipy jou často spíše trapné než k zasmání. Na seriálu se mi rozhodn nelíbí příběh, který vůbec nepostupuje, ale jako byste koukal na jiný paralerní svět, stejně na tom je HIMYM, který ale jednou skončí (doufám). Narozdíl od HIMYM, by v Two and Half Men byli robobratři se starým dědkem a matkou zombie/duchem. Moje hodnocení je 65/100 Komentář napsán 23.7.2011 - Četl jsem, že to prý má skončit, ale stejně jsem si nemohl odepřít trochu zafantazírovat :).

plakát

Will a Grace (1998) (seriál) 

Konkurent Přátel? To porovnávají s těmy slabšímy díly? Will je nudný, Grace ještě víc... Jediné úsměvné scény byly s tou pořád opilou ženskou a její hospodyňkou(?). Za tyto usměvné a někdy velmi humorné scény dávám 35/100.

plakát

Gladiátor (2000) 

Tento snímek má možná chyby ve scénáři, v dějinách a to je nejspíš všechno. Pokud jste tedy dával v hodinách dějěpisu občas pozor, můžete si zážitek ze sledování zkazit pár "velkýma" chybama. Po grafické, herecké a hudební stránce je velmi dobrý. Jak jsem řekl, příběh má nějáké chyby, ale pokud je budete ignorovat, užijete si tento překrásný film. Gladiátora jsem zhlédnul již desetkrát a pořád mě neomrzel.