Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (178)

plakát

Hnüs (2019) 

Bohemian Rhapsody ať se jde zahrabat. Ačkoli Queen miluju už odmala a naopak od Motley znám tak tři písničky, The Dirt je prostě víc cool. Kde Bohemian Rhapsody vás nutila sednout si k filmu s rodinou a na konci filmu uronit slzičku, The Dirt doufá že na film budete čumět s kámošema, strašně se vožerete a pak si půjdete do bordelu zapíchat :)

plakát

Sestra (2018) 

Současné horory jsou něco jako česká fotbalová reprezentace, čím dál tím horší a horší. Tohle mělo vystrašit koho, předškoláky? Lidi mající fobii z náboženství? Atmosféra řídká jako instantní kuřecí polévka, lekačky jsou cítit na míle daleko a sestra připomínající Grua z Já, padouch je plesnivou třešničkou na tomto hnoji. Inu, co se dá dělat, snad říjnový Halloween nezklame, alespoň ne tolik.

plakát

Školní nářez (2018) 

Útok na věžák na druhou. Ovšem se zbytečně dlouhou stopáží, pomalým rozjezdem a nedostatečnou dávkou vtipů. Kdo viděl Slaughterhou Rulez i Attack the Block, určitě neodolá srovnání. Attack má super cool monstra, akci hned od první minuty a dokonalou délku pod hodinu a půl. Slaughterhouse se vleče a ti zabijácký červíci vypadají směšně. Moje hodnocení drží nad vodou hlavně dvojce Pegg & Frost, bez nich by to bylo minimálně o hvězdu dolů...Škodovka potěšila.

plakát

Grenseland (2017) (seriál) 

Grenseland je jedním z těch seriálů, které by měly zůstat ve věčném zapomnění. Celý příběh se strašně vleče, většina zvratů nefunguje a to, že seriál s největší pravděpodobností nedostane druhou sérii je jen vrchol ledovce. Stačilo seriál smrsknout do čtyří dílů místo osmi a měli bychom tu svižnou norskou krimi sérii. Ale takhle? Takhle vše zachraňují jen záběry na přírodu, sem tam herci a severské jazyky, kterým prostě nemůžu odolat!

plakát

Zapeklitý případ (2017) (seriál) 

Fallet mi sednul jak sako na míru. Mix švédštiny s angličitnou jsem hltal jak bábovku od babičky. Je to asi jeden z nejvtipnějších krimi seriálů vůbec a nebýt hlavní protagonista takovej moula, zasloužilo by si to snad i plnej počet. Jen je škoda, že je seriál jen na Netflixu, a tak se nedostane hlouběji do podvědomí čechů/slováků.

plakát

Justin Timberlake + the Tennessee Kids (2016) (koncert) 

Je škoda, že z více než dvouhodinové show vznikl jen hodinu a půl dlouhý záznam. Díky tomu vypadly z repertoáru pecky jako Murder, Not a Bad Thing, TKO a to trochu kazí celkový dojem snímku. Nicméně, jsem osobně rád že jsem chytil Justina v jeho top formě a v roce 2014 jsem byl na jeho koncertu v Praze. A zopakovat si tenhle zážitek po čtyřech letech znovu, paráda. Kdyby se udělal záznam z Prahy, myslim si že by film byl jeste o něco lepší. Lidi ve Vegas mi přišly hodně při zemi, asi už jsou zvyklí že jim v MGM vystupujou největší hvězdy den co den. O aréně plnou mobilů ani nemluvě, ale to už je globální problém koncertů. Lidi radši koukají na svět přes digitální zařízení než svýma očima. Hodnocení pražského koncertu - 20/20 (Experience).

plakát

Jen Bůh odpouští (2013) 

Ach né co to bylo. Zase se ukazuje, že se nemůžeme spolehnout na jednu spolupráci (Refn-Gosling=Drive), a nesmíme očekávat že když se udělá film č.2 bude to stejná pecka. Nevěděl jsem jestli mám z kina odejít, usnout v sále a nebo zavolat Changovy aby mi ukázal pár kousků s katanou. No, ikdyž mě to chvilku štvalo, teď jsem rád že si na pár měsíců (let) dává Ryan hereckou pauzičku, asi mu bodne po tomhle misch maschi.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Kéž by ty příšery nevypadaly jako postavičky od Disneyho a ten soundtrack (hlavně při fight scénách) nezněl jako z Tarzana. Když už tam vecpali King Konga, tak proč se tam neobjevila rovnou real Godzilla, hnedka by to bylo víc cool. Bohužel ani ten malinkej hezoučkej úsměv tý japonky nezmění to, že je to další sci-fi komedie.

plakát

R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů (2013) 

Bez akce, bez vtipu. Ikdyž trailer ukazoval vcelku fajn podívanou, celkovej film je jen 90 minut utrpení a nudy. I sami herci vypadaj že je to nebaví, bohužel další nevyužitý potenciál vcelku zajímavého komiksu. Schwentke zazářil před třemi lety REDem, teď už se valí z kopce dolů. 20 %

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

A máme tu komedii roku, a to doslova. Zábavou je film až přeplněnej, naopak akční scény jsou ještě směšnější, že i samotnej Barack až to uvidí bude klepat na čelo. Jediná výhra pro celej film je Jamie Foxx aka prezident of the US a jeho bílý Jordany. Emmerich to zase vychytal až je mi z toho smutno. 2* = 40 % PS: Kdybych porovnával s Olympus Has Fallen - ten má alespoň pořádnej rozjezd, tady aby si člověk přinos asi tak na prvních 45min něco na hraní..