Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři chlápci z LA a jejich monstrózní úspěchy a ďábelské propady na poli hudební superslávy v otevřeném životopisném filmu podle bestselleru skupiny Mötley Crüe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Netflixovská odpověď na Bohemian Rhapsody, v hlavní roli Mötley Crüe. Název skupiny jsem znal, ale jak jsem během sledování a poslouchání hudby zjistil, tak o žádné z jejich písniček nemůžu říct to samé. I tak jsem se bavil, protože film podle mě nebojácně zachycuje jaké to bylo být rockovou hvězdou ke konci minulého století. Scéna s Ozzym nebude nikdy zapomenuta (i když se o to určitě bude spousta diváků snažit). Byla to neskutečně šílená jízda, i když ke konci trochu vyměkla, ale to je asi údělem vývoje. Nejspíš jeden z nejlepších filmů, co Netflix zatím vypustil. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neučasaná a poměrně brutální verze Bohemian Rhapsody, která si nebere servítky a ukazuje, jak žít Heavy Me(n)tal. Kapela Mötley Crüe je totální klasika klasik a myslím si, že málokterá kapela zažila tolik eskapád, jako právě kluci z týhle kapely. Pro někoho to může být legrace, ale pro druhý to bude zaručeně noční můra. Divím se, že se všichni dožili natáčení tohoto filmu. Herecky je to bomba, hudebně bez námitek. Některé scény jsou na pomezí geniality. Například ta s Ozzym nebo když se filmaři rozhodli v bodech ukázat rockerův běžný den. The Dirt je ale pořád totální úlet, ale kvůli způsobu vyprávění nemůžu říct, že by se jednalo o běžný životopisný film. Naopak. Kdybych přeci jen jejich muziku měl radši a našel bych si jeden jedinej bod, proč bych ty kluky měl mít rád i po lidský stránce, tak dám pět hvězd. Takhle je to za hodně slušný čtyři, ale jenom proto, že vlastně nevím, co v tomto filmu znamená pojem kamarádství. No a navíc v tom má zase prsty Netflix. To není náhoda... ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Film, který má přesně tu esenci, která chyběla Bohemian Rhapsody, ale kterému chybí mnoho jiného. Mnohem lépe vystihuje atmosféry a divoké životy, ovšem scenáristicky a herecky je to slabší kousek, který kompletně opomíjí Mötley Crüe jako interprety a ukazuje pouze jejich eskapády, místo hudby. Herecky nic výjimečného, neprospívá tomu, že scénář nemá hlavní postavu a jediná inovace je "prolomení" třetí strany k divákovi, kdy na něj postavy mluví. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Další hudební snímek. Přijde mi, že se s nima teď nějak roztrhl pytel ale rozhodně mi to nevadí. Rád koukám, na začátky kapel toho jak se dostali ke slávě a taky i k prohře. Každý život rockové hvězdy je nějak zajímavý. Buď jsou to drogy, chlast, děvky a nebo ještě něco horšího. To samozřejmě přináší i věci, které nejsou moc super a nemáte z nich absolutně žádný požitek ale spíš trauma. Mötley Crüe je kapela u které můžu říct, ze jí znám ale fanouškem jsem asi tak velkých, že bych ze všech jejich desek udělal jedno. Taková best of je pro mě asi nejposlouchanější albem protože jsou tam ty top hity a ty ostatní absolutně neznám. Ale jejich počin a vůbec jejich svět je zajímavý a jsem rád, že se nám tímto snímkem svěřili a Netflix to vzal zase po svém a je tam všechno co asi jejich život v průřezu obsahoval. Rychlá jízda je to a těch 107 minut zmizí jak lajna koksu v nosu každého člena kapely. Jeff Tremaine si konečně zarežíroval něco pořádného a né je vtípky s Jackass a myslím, že si to užil. Spokojenost 75% ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Opravdu jízda po celý film. Jméno Nikki Sixx znám kdesi z novin a o skupině Mötley Crüe jsem taky jenom četla. Jejich hudbu jsem neznala. Takto nějak si představuji životopisný snímek o kapele. Žádná omáčka, žádné zbytečné kecy, jen drsný děj. Pravda, nejsou to žádní skauti, ovšem to jsem ani nečekala. Kokain, heroin, chlast a děvky, to se line celým filmem. Ale také něco málo z rodinného života a několik osobních tragédií. No a samozřejmě hudba, která vůbec není špatná. Kdo máte rád životopisné filmy, určitě doporučuji. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v USA ve městech New Orleans a Los Angeles. (BMW12)
  • Na začátku filmu, kdy se píše rok 1973, má mladý Nikki Sixx (Douglas Booth) na židli první vydané album od skupiny KISS, které vyšlo v roce 1974. (HonzysKISS)

Reklama

Reklama