Reklama

Reklama

R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů

  • USA R.I.P.D. (více)
Trailer

Obsahy(1)

Elitní detektiv Nick Walker zahyne v přestřelce a dostane druhou šanci na onom světě v Útvaru rozhodně neživých agentů. Je to největší policejní složka tvořená dušemi nejlepších strážců zákona, kteří kdy chodili po světě. Na příkaz "shora" agenti vyhledávají a deportují ze Země bytosti, které sice vypadají jako lidé, ale ve skutečnosti jde o vysoce škodlivé tvory, jejichž pravá podoba je děsivá, povaha ďábelská a touha ovládnout svět silná. Jako zelenáč je Nick přidělen k ostřílenému šerifovi Royi Pulsipherovi, který ho začne seznamovat s chodem téhle originální policejní jednotky. Dozví se například, že pro pobyt na Zemi má každý mrtvý polda změněnou identitu, aby náhodou nenarazil na vlastní pozůstalé. Když tato nesourodá dvojice odhalí plán, který může zničit život na Zemi v podobě, v jaké ho známe, musí spojit své síly a porazit zuřivé duše, které se vzpírají spravedlnosti. (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (757)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě že Zemi čeká další invaze, proto tady přece máme úderné ochránce, kteří nás za 5 minut 12 zachrání . Tento úvod bych mohl klidně zkopírovat do minimálně dalších několika filmů, které letos vznikly a nic bych tím nepokazil. V první půli divák sleduje Muže v Černém bez humoru a na závěr se dostaví Krotitelé duchů. Psát že film je značně pitomý nemá ani cenu. Spíše mě překvapila nesympatičnost Jeffa Bridgese. Že Ryan Reynolds pohoří i v dalším filmu se dalo samozřejmě očekávat. Tomu klukovi bych z pověrčivosti nesvěřil roli ani ve dvojce Avatara. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Já mám ráda tento typ filmů (záhrobní říše, jiný svět za tím naším), ale tohle mě těžce nebavilo. Jeff Bridges pořád mluvil a mluvil a lezl mi na nervy stejně jako Nickovi, ostatní herci také nebyli žádný zázrak, masky byly slabé, vtipné scény žádné, akce jako vždy všechno na poslední chvíli, no prostě to u mě zachránil opravdu jen ten žánr. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ryan Reynolds a Jeff Bridges sa ukázali ako zábavná dvojka policajtov, ktorí si vytknú všetko a všade, ale na druhú stranu si budú vždy kryť chrbát. Kevin Bacon vytasil svojho charizmatického záporáka a tieto role mu posledných pár rokoch idú sami od seba na jedničku. Nezostáva, než pochváliť aj príjemne akčný dej, v ktorom sa ale nájde aj veľká hromada pokojných, napriek tomu absolútne nenudiacich scén. Tešiť sa môžete na niekoľko mimoriadne vydarených vtipov, ktoré ťažia z popkultúrnych stereotypov a na excentrický prejav Jeffa Bridgesa v roli muža zákona z divokého západu. Scénky ako starý Číňan strieľa z banánu a neskutočne sexy Marisu Miller v obtiahnutom tope, na tie sa len tak nezabudne. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jedinou nezkalenou radost představuje Jeff Bridges coby veterán posmrtné policie, šerif s květnatou mluvou Divokého západu 19. století, který s harmonikou pěje tklivé písně savany. Po pravdě s takovou postavou se dalo podniknout daleko víc, ale když už člověka recyklovaná historka omrzí, vždycky ještě může zavřít oči a naslouchat charakteristickému hlasu s nádechem pohodově štiplavého nadhledu, jímž mluvil slavný Big Lebowski. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Je to jak návštěva filmového second handu, kde se někde vzadu na poličce krčí zaprášená imitace Můžu i v bílém, kterou si nikdo nemá chuť půjčit, natož do ní investovat byť jen dolar .. díky hrozným trikům, hudbě, Reynoldsovi .. prostě všemu! Mimochodem - ideální příležitost podívat se, jak lze prodělat skoro dvě miliardy kaček během necelé hodiny a půl : ) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (9)

  • Jedna ze scén se v Bostonu natáčela u centra Hynes Convention, které se nachází necelý kilometr od náměstí Copley, na které nemá Jeff Bridges dobré vzpomínky. Během natáčení filmu Zděšení (1994) zde totiž při výbuchu bomby málem přišel o život. (Dr Lizal)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, Rhode Island a v Kalifornii. (MikaelSVK)

Související novinky

Co chystá režisér Notting Hillu?

Co chystá režisér Notting Hillu?

28.10.2015

Roger Michell se v posledních letech blýsknul třeba Venuší nebo Hezkým vstáváním, jeho nejznámějším filmem ale navždy bude Notting Hill. Komedie s drobným sociálním přesahem je nevyčerpatelným… (více)

Nebezpeční stařešinové znovu v akci

Nebezpeční stařešinové znovu v akci

21.02.2012

...a našli režiséra. Z prvního Red se vyklubal obstojný hit, pěkně se prodával na blu-ray a DVD a nejmenovaná kabelová televize díky vysoké sledovanosti hraje film zhruba třikrát denně. Už nějakou… (více)

Willis hledá režiséry pro Past 5 a Red 2

Willis hledá režiséry pro Past 5 a Red 2

02.09.2011

V obou případech je fakticky rozhodnuto, že pokračování bude. Nebráníme se. S Die Hard 5 to studio 20th Century Fox myslí smrtelně vážně a Bruce taky, protože se aktivně zúčastňoval na výběru… (více)

Kevin Bacon opět zlotřilý

Kevin Bacon opět zlotřilý

01.08.2011

Několik let se pohyboval „mimo výsluní“, ale jako hlavní lotr v X-Men: První třídě zazářil (doslova) a tak ve světle áčkových reflektorů chvíli zůstane. Zahraje si totiž padoucha v nadpřirozené akční… (více)

Reklama

Reklama