Reklama

Reklama

R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů

  • USA R.I.P.D. (více)
Trailer

Obsahy(1)

Elitní detektiv Nick Walker zahyne v přestřelce a dostane druhou šanci na onom světě v Útvaru rozhodně neživých agentů. Je to největší policejní složka tvořená dušemi nejlepších strážců zákona, kteří kdy chodili po světě. Na příkaz "shora" agenti vyhledávají a deportují ze Země bytosti, které sice vypadají jako lidé, ale ve skutečnosti jde o vysoce škodlivé tvory, jejichž pravá podoba je děsivá, povaha ďábelská a touha ovládnout svět silná. Jako zelenáč je Nick přidělen k ostřílenému šerifovi Royi Pulsipherovi, který ho začne seznamovat s chodem téhle originální policejní jednotky. Dozví se například, že pro pobyt na Zemi má každý mrtvý polda změněnou identitu, aby náhodou nenarazil na vlastní pozůstalé. Když tato nesourodá dvojice odhalí plán, který může zničit život na Zemi v podobě, v jaké ho známe, musí spojit své síly a porazit zuřivé duše, které se vzpírají spravedlnosti. (TV Nova)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (757)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Děkuji pěkně, aneb - jak říkáme my, anglofílci - fuck you wery much. Kolektiv pracovníků Universalu se ráčil poučit z krizového vývoje kolem Páti Swayzů a nezasral plátno duchařskou romantikou víc, než je slinivce zdrávo. Svěží nápad, výborný Bridges, mnoho zábavy pro lid. Od nynějška vyžaduji po každé své milce dokonale prostopášného ,,bradkáče", berte to prosím v potaz a nacvičujte, kočeny. Ano, i Ty, liberecký jezdče! ()

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

No, ty kráso. Jeff Bridges v bublavém bahnu a hloubš už to těžko půjde. Stydím se za to, že jsem si někdy myslel, že Kevin Bacon je frajer. Věc se má tak, že Bridges se snaží hláškovat sem a tam a do každé mezery. K totální demýtizaci Bridgese přispívá ještě chrochtavý "cool" styl mluvy, který mu tvůrci přidělili. Tudíž pro lepší představu: Dva kokosové jedou v autě, jeden se tváří furt stejně celou svou hereckou kariéru - zde nevyjámaje - a druhý je sice hereckým bohem, ale v R.I.P.D. je transformován na prase. Prase ze sebe prská věty, kterým se diváci mají haha zasmát, což se nedaří, jelikož diváci mají povětšinou rádi humor. Kolem auta se vše bortí, protože město likvidují zmutovaní bubáci s neskutečně trapným vzhledem. Pak je tam nějaký bum a prásk, nad tím stojí Bacon s rozpůlenou hlavou a říká, že potřebuje zlatou tyč, protože tyč je fakt perfektní věc a může otočit chod vesmíru. Dva kokosové nechtějí otočit chod vesmíru a tak se to mlátí a prasoBridges nakonec na tyč hodí obří kamion nebo co a svět se může zasmát při poslední gagu s kloboukem. Což dejme tomu nemusí nutně být úplně špatnou zápletkou, ale k blití to asi je. Tudíž za co tu uživatelé dávají ty dvě hvězdy? A jo - kamera se ani jedenkrát nedostala do záběru. ()

Reklama

Peytl 

všechny recenze uživatele

Tři flekance převážně za mého největšího oblíbence Jeffa a za to, že díky snímku s přítelem Kulykem zažijem na poli erotiky nějakou tu změnu, slibuji. Jinak jsem se i bavil, zejména v momentě, kdy probíhal fight mezi blonckou a greyhoundem, velmi sympatické. Každopádně jsem překvapen, neboť slepence a patlaniny většinou za systematického kopání do prdele vyhazuji do koše, ale zde dělám výjimku... kvůli Buffalo Billovi. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Zdejší vyhřátá klika podprahových, artových müslitelů patrně opět nepochopila, že se jedná o hlubokomyslnou, filosofickou sondu do posmrtného života, plnou heideggerovských otázek lidského bytí a nebytí a v kontextu existenční kontinuity s nadhledem vyvrací Nietzcheho ateismus. Ještěže mě máte, ufoni, tak šup a přehodnocujte, nebo stáhněte své čtyřky a pětky u Mužů v černém! Neškodná, roztomilá a vtipná zábava, u které mi vadilo pouze to, že můj milovaný Džef Mostař mluvil, jako by měl plnou hubu aft. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Odpudivý digitální slepenec, který nefunguje ani jako oddechová buddy komedie, ani jako akční fantasy béčkového kalibru. Robert Schwentke po unylém Red potvrdil, že je jedním nejrutinnějších režisérů současného Hollywoodu a v RIPD servíruje neživotnou, nevtipnou a sterilní směsici scén, která absolutně nedává smysl. Zkrátka nulová kreativita a nudná šablona s podivně žvatlající Bridgesovou parodií na maršála Cockburna a tradičně nevýrazným Reynoldsem. Zatím asi nejhorší "popcorn" roku. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (9)

  • Pracovným označením snímky boli názvy Rest in Peace Department alebo Ghost Agent: R.I.P.D.. (MikaelSVK)

Související novinky

Co chystá režisér Notting Hillu?

Co chystá režisér Notting Hillu?

28.10.2015

Roger Michell se v posledních letech blýsknul třeba Venuší nebo Hezkým vstáváním, jeho nejznámějším filmem ale navždy bude Notting Hill. Komedie s drobným sociálním přesahem je nevyčerpatelným… (více)

Nebezpeční stařešinové znovu v akci

Nebezpeční stařešinové znovu v akci

21.02.2012

...a našli režiséra. Z prvního Red se vyklubal obstojný hit, pěkně se prodával na blu-ray a DVD a nejmenovaná kabelová televize díky vysoké sledovanosti hraje film zhruba třikrát denně. Už nějakou… (více)

Willis hledá režiséry pro Past 5 a Red 2

Willis hledá režiséry pro Past 5 a Red 2

02.09.2011

V obou případech je fakticky rozhodnuto, že pokračování bude. Nebráníme se. S Die Hard 5 to studio 20th Century Fox myslí smrtelně vážně a Bruce taky, protože se aktivně zúčastňoval na výběru… (více)

Kevin Bacon opět zlotřilý

Kevin Bacon opět zlotřilý

01.08.2011

Několik let se pohyboval „mimo výsluní“, ale jako hlavní lotr v X-Men: První třídě zazářil (doslova) a tak ve světle áčkových reflektorů chvíli zůstane. Zahraje si totiž padoucha v nadpřirozené akční… (více)

Reklama

Reklama