Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Ospalá díra (1999) 

Není horor v pravém slava smyslu, a to se mi opravdu líbilo. Horory není můj šálek kávy, ale tento film byl opradvu velmi dobrý. Depp zde nebyl superhrdinou, který vše vyřeší s klidnou hlavou a nadhledem, ale velmi lidský - obzvlášť ve chvílích, kdy omdlel-a ne jednou :)

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

Jeden z mála filmů, které se dotýkají tématu gangů "bílých" v Americe. Myslím, že o této skupině- a jistě ne nepočetné- se mluví a píše velmi málo, i když ji rozhodně nelze přehlížet. Obzvlášť pro Evropany, kteří se nestkávají s tak početnými národnostními menšinami, aby museli hájit a bránit svá práva. Na můj vkus byl film místy až moc vulgární a v tom množství nadávek občas zaniklo, co herec vlastně chtěl říci. Na toto téma bylo natočeno velmi málo filmů a autoři to pojali hodně realisticky, což dokazuje Derekova brutální vražda hned na začátku filmu.

plakát

Bounty (1984) 

Jeden z mnoha pribehu a filmu cerpajici inspiraci v davnych dobach piratu, korzaru a obchodnich spolecnosti, ktere tezily neskutecne jmeni na obchodech ve vzdalenych zemich. Velmi detailne vykreslen vztah dvou muzu jinych generaci. Herecke obsazeni slibuje kvalitni snimek, ale chvilema je to az zdlouhave. Nastesti konec nepokazili happy-endem.

plakát

Hudbu složil, slova napsal (2007) 

Oddychova romaticka komedie, ktera neurazi ani nenadchne...rekla bych dobry film na odreagovani a bez nutnosti premysleni.

plakát

České nebe: Cimrmanův dramatický kšaft (2010) (divadelní záznam) 

Mistři končí vždy na vrcholu...Nápad s českou nebeskou komisí je prostě geniální, obsazení v ní ještě lepší a chrastění sirkama prostě dokonalé:) Ze hry jsem měla opravdu velký zážitek, i proto, že jsme si na ni vystála frontu, měla jsem v roli Komenského Smoljaka a prostě tento styl humoru je dokonalý. Tohle opravdu žádný cizinec nepochopí-historické souvislosti a narážky na českou minulost a samozřejmě krásu češtiny:)