Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (13)

plakát

Všemocný (2011) 

Líbil se mi konec:) Konečně z toho všeho nevyplynulo nějaký trapný ponaučení, ale mělo to koule až do konce;)

plakát

Muži v naději (2011) odpad!

Co na to říct...? ti jednodušší z toho budou paf, zbytek (malý zbytek) bude rozčarovaný díky hodnotám, který tenhle film tak nějak uznává až na konci všech eskapád. Ženy byly ještě tak nějak v normě, i když jsem teda taky odcházela z kina trošku v šoku... ale tohle už byla jasná masáž:)) Asi si holt čeští tvůrci uvědomili, že na co nemá kvalita filmu, doženou vystavený vnady a zadky:))) Časy Samotářů už jsou prostě pryč.. teď musíme být vděčný i za tohle:/

plakát

Zjizvená tvář (1983) 

Poplatný době neuznávám a řeči typu "...na tu dobu dobrý..." už vůbec ne. Jsou prostě špatný a dobrý filmy.. Scarface má tři hvězdy za Al Pacina a Michele, ostatní bylo děsný.

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

V televizi jsem se na to nekoukala, protože podělaná Nova tam dala tolik reklam, že jsem pomalu zapoměla o čem celý díl je... nehledě na to, že jak zde správně někdo nadhodil, i tak jsem měla problém se v celém ději tak nějak neztratit, jelikož nás zahrnul nesmyslnym množstvím faktů. Taky je pravda, že všichni i Hana trošku šišlali a ač jsem to nekolikrát vracela, stejně jsem sem tam nerozuměla, co vlastně ten či ona řekli... Ale na druhou stranu to nebylo tak špatný, až teda na jeden díl, který byl fakt fiasko (tušim někdy v prostředku, kdy se do všeho vložila ruská strana - to bylo trapný a trošku mě uráželo, že si někdo myslí, že divák je fakt debil). Kritiky bylo dost. Hana se mi tam jinak moc líbila, je to sympaťanda. I ten plešatej mi potom už nepřišel tak ošlivej jako na začátku:)) Dolanský hrál zase sráče - což mu fakt sedí:) po těch děsnejch pohádkách už je zase v kurzu. A na český poměry to byla docela dobrá kriminálka..... i když - označení "Drobeček" mě sralo už od druhýho dílu.

plakát

Kmotr (1972) 

Jak může tohle být šestý nejlepší film, když je nejlepší? Jak může Al Pacina strčit do kapsy nějakej ušmudlanej blonďáček z Věznice Shawshank? Nepochopim... protože tohle je absolutní špička.

plakát

Warrior (2011) 

trapas.... trapas nad trapasy, myslela jsem si, že už snad ani nemůže vzniknout něco horšího než je Gran Torino nebo Ocelová pěst, ale vidim, že se amíci stále drží svého trendu - a to je? Když to nemůžeme dohnat efektama, vykrademe co se dá. Proberte se a hodnoťte filmy podle toho, na co maj - od toho to tu je, a ne že tu dám pět hvězdiček jen proto, že momentálně nic lepšího neni natočenýho. Jednu hvězdičku to má, abyste nevypadali vy všichni, co jste to hodnotili jako luxusní film blbě.

plakát

Ocelová pěst (2011) odpad!

Neuvěřitelný, jak jsou američani debilní. Klobouk dolu.

plakát

Srážka s mimozemšťanem (2011) 

Teda tohle bylo hooodně slabý... dřív se mi filmy s těmahle dvěma týpkama líbili, ale čím dál tím je to horší.

plakát

Vetřelec: Vzkříšení (1997) 

Byli tam vetřelci... Byli. Byla tam Riplyová... Byla. Tak vo co vám ....... de.:))) Ne, prostě, říct, že tohle byl nejhorší z Vetřelců je špatný... to neni dobrý:)) Protože Vetřelci jsou kult.

plakát

Saawariya (2007) 

Hezky udělané a docela překvapivý konec:)