Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (212)

plakát

Kdo přežije - San Juan del Sur – Blood vs. Water (2014) (série) 

Plné spoilerů. Tahle série nebyla zas tak dobrá... Rozhodně byla ubrečená a posledních pár dílů mě dokonce štvala. Dobří hráči se, jak už to v novodobé historii soutěže bývá, vystříleli navzájem a nechali na místě jen jednu perlu mezi bobkama. Nejhorší na tom je, že tímhle způsobem musíte sledovat spratka (což je velmi výstižné označení - díky Reede!) Baylor až do konce. Přísahám, že když jí konečně zhasla pochodeň jásal jsem víc, než když zaklepal bačkorama Joffrey Baratheon. Dražbu jsem postrádal. Obřad s pálením pochodní, plný falešných vzlyků, který se zadržováním zvratků přeskakuji, naštěstí také chyběl. Nakonec, díky moc Nat. Zachránila jsi tuhle sérii a já jí můžu s klidným srdcem dát palec hore.

plakát

Nezlomný (2014) 

Starý dobrý hollywoodský styl, který bohužel u životopisného příběhu nafukuje části, které by nafouknuty být nemusely a opomíjí ty, které by být opomenuty neměly. Už jen pro skvělou předlohu ale musím dát palec hore.

plakát

Kdo přežije - Samoa (2009) (série) 

Jeden veliký spoiler. Jsem si téměř jistý, že kdyby se tohle podařilo Russovi o deset řad později, porota by mu dala 90% hlasů. Přesto jsem s vítězem a celou touhle sérií velice spokjený. Natce se musí přiznat, že Erika vlastně dostala ona a pak už to dle Russových slov bylo jen domino. Palec hore.

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) 

Crazy, crazy, crazy! Někdy se smějete, někdy jen s otevřenou pusou číháte a divíte se jak mohou tohle vysílat na ČT1 a ještě pro děti. Každopádně se scénáristé i herci vyřádili a je to vidět. Dejte si jointa a hurá na ryby. Palec hore.

plakát

Kdo přežije - Krev není voda (2013) (série) 

Nový koncept fungoval lépe, než jsem čekal. Jediná chybička byl snad jen hodně předvídatelný závěr. Jinak super. Palec nahoru.

plakát

Kdo přežije - Cagayan (2014) (série) 

Obsahuje malý spoiler. Snad proto, že Morgan, do které jsem se (jako každý kluk co míří stejným směrem) totálně zamiloval, vypadla poměrně brzy, mohl jsem se soustředit jen na hru a užívat si ji na 100%. Tohle je první série, ve které jsem absolutně obdivoval všechny členy final four. Palec hore.

plakát

Mazací hlava (1977) 

No... nenudil jsem se. Že bych to pochopil, to se asi taky říci nedá. Párkrát jsme se tomu mohawkovi docela zasmáli a pak to skončilo. Nakonec, pořád vás to nutí přemýšlet: "Proč"? Není to špatné, je to zlé. Přesto asi palec nahoru.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Snad proto, že to všichni tak sestřelili jsem od dvojky moc nečekal, ale líbila se mi. Spidey je oprskle vtipný - jako v comixech a tak to má být. Dějová linka není nic pozoruhodného, ale kdo to má furt vymýšlet. No a Emmička je namalovaná jako exhumovaný zombie... Všichni kdo ji viděli v jiných filmech (včetně Zombielandu :) ale ví, že jinak je to docela hezká holka. Shrnuto a podtrženo, palec hore.

plakát

Bílá vdova (2000) 

Milá komedie. Kéž by takových bylo víc. Palec hore.