Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (113)

plakát

Americký sniper (2014) 

Bradley Cooper nezklamal vojáká , který zesnul zahrál úžasně i když jsem neočekával v této roli zrovna něho , ale někoho uplně jiného. Za rok 2014 top dva válečné filmy pro a to je Fury novodobý čtyři z tanku a pes a tento film , na který budu mít chut si ho kdykoliv pustit ..

plakát

Ant-Man a Wasp (2018) 

Pobavil žádné hluché mista Možná i lepší jak první díl.. 😊 Nevíte běžte do kina 😁

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Ještě teď nemohu popadnout dech z toho napětí po dobu trvání celého filmu což mi ani nepřišlo že bych tqm seděl tak dlouho.. 😁 Každopádně byli scény , které mě doháněli k slzám a scény které me drželi v tom napětí a čekání na takovou tu největší pecku od Marvelu.. 😍. Neskutečně jsem si to užil a už se těším az si to zkouknu v pohodlí domova kde mi snad nikdo nebude prebihat nikdo kazdej pet minut na záchod.. Prostě best !!!!!!!!!!! 😎😎😎

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Takhle jsem jeste nikdy komiksovku nehodnotil , ake Snyder mě zklamal .. Zapomenu na to ze jsem to videl a budu se tesit na Justice League a budu jen doufat ze uz takovehle hodnocení nebude ... !!!!

plakát

Black Panther (2018) 

Marvel ukázal že stále neokopává to z předešlých filmů a opét přichází s něčím novým. Jako vždy zažranej dnes v kině až do poslední minuty napjatě jalo vždy čekal i na potitulkové scény.

plakát

Black Widow (2021) 

Děkuji za tento skvost ,ktery jsem si mohl užít v Premiér Cinema Teplice s neuvěřitelným zvukem a parádní atmosférou bez křupaní popcornu a podobného svinsta 😁 čím se tam lidi cpou... Parádní akční scény úžasný příběh bez hluchého místa a nečekaný závěr jako vždy děkuji Režisérce a MARVELU 🤩

plakát

Blbý a blbější (1994) 

Muj andulak peta :-D je mrtvej.Ale jakto ? Upadla mu hlava :-D:-D:-D

plakát

Blood and Bone (2009) 

nebezpečné umění Jai Whitea který přichází z vězení a bojuje na ulici ;-) bitky nebezpečný