Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Mysteriózní

Recenze (24)

plakát

Samaritán (2022) 

Naprostá spokojenost. Dostal jsem přesně to co jsem čekal. Špinavej chlapskej béčkovej film. Nechápu zdejší hodnocení. To jako, když v "komiksárně" nelítaj přiteplený elasťáky a film nevypadá jako zkurvený omalovánky tak je jako špatnej?...nene, právě naopak. Je to velký pozitivum. Sly tu je naprosto skvělej. Takovej Rocky Balboa v superhrdinském módu. Takže lidi, nic nedejte na hodnocení místních otylých paniců a film si v klidu pusťte. Bude se líbit!

plakát

Duna (2021) 

Úžasný vizuál! Skvělý film! Natěšenost na Part Two převeliká.

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Nejlepší "pavoučí" film vůbec. Tady se povedlo snad úplně všechno. Veliká spokojenost!

plakát

Matrix Resurrections (2021) odpad!

Chtěl jsem dát alespoň jednu hvězdu, ale nepřišel jsem na to za co. Za mě jeden z nejhorších filmů za rok 2021. Všechno co šlo bylo špatně. Obraz, zvuk, casting, akce (tvl ty bojové scény to jako vážně?)wtf!!! Keanu ( a to ho mám rád ) je tady hrozný dřevo. Mi to spíš připomínalo filmy Bill & Ted. To, že Lana přišla o koule je zde bohužel vidět. Bohužel nejen to...ta přišla i o rozum.... nejhorší na tom není ten samotný film, ale to, že kdykoliv teď uvidím Matrix ( původní trilogii ) tak budu vědět, že existuje i tuto. Kurva, kurva, kurva....tohle z hlavy už bohužel nikdy nedostanu.:(((

plakát

Batman: Duše draka (2021) 

Batmana mám hodně rád, ale toto byl spíš kung-fu film ze sedmdesátek. Pocitově za dvě hvězdy, třetí za to že tam Batman vůbec byl.

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

Za mě jednoznačná spokojenost. Je to úplně jinej film než JL z 2017. Škoda, že to nějak takhle nešlo do kin. Jasně, chyb se tam dá najít dost a kdo je bude chtít hledat tak ten je najde (jako v jakémkoliv jiném filmu), ale nic co by kazilo zážitek ze sledování. U filmu jsem se vůbec nestihl nudit. Hezky to odsejpá a vizuál za mě super (jsem moc zvědav jak bude vypadat černobílá verze). Poměr stran neřeším, ten mi vubec nevadil. Postavy maj skvěle vykreslený charaktery a film oproti kinoverzi dává smysl. Jen doufám že se u WB kousnou do prdele, podepíšou herce i Snydera a dostaneme regulérní pokračování ZSJL. Vůbec by mi nevadilo pokračování ve stylu snové vize Batmana se zlým Supermanem. Tak snad to vyjde...a když ne, tak tu máme alespoň tenhle super biják!

plakát

Star Trek: Picard (2020) (seriál) 

Od TNG nejlepší Trekovskej seroš. Po tragické Discovery,kterou jsem ani nedokoukal bylo tohle naprostý blaho a vzpruha pro mojí Star Trekovskou duši. Už se těším na druhou řadu.

plakát

Jumanji: Další level (2019) 

Zbytečné pokračování vcelku zábavného předchůdce. Toto trpí klasickým syndromem druhých dílů. Více všeho... více triků... více známých herců... větší rozpočet...absence příběhu... dobrého scénáře... hereckých výkonů...film se rozplizl v digi bordelu bez vtipu a jakéhokoliv nápadu. Prostě ztráta času!

plakát

Motýlek (2017) 

Mám rád knihu, mám rád původní film...za mě velmi kvalitní nová adaptace. Dle mého názoru je tato o dost jiná než původní film. Je jasné, že styčné body obou filmů budou stejné, protože vychází z jedné knihy, ale jinak mi tahle verze prijde o dost syrovější.

plakát

Pod vodou (2020) 

Za mě hrozný zklamání. V tomhle ranku se netočí moc dobrejch filmů a ani po tomto se to nezmění. Film nemá vubec nic cim by zaujmul. Není strasidelnej... není ani vtipnej... takže nefunguje ani jako parodie...film prostě je. Přidanou hodnotu pro nekoho může mit ta plochá nesympatická lesba...ale zase nevím zda byl film primárně určen lesbičkám a uchylakum.:) Doufal jsem, že by se mohl povést podobný film jako Life z roku 2017...ale ten si s touhle podvodní taškařicí s přehledem vytírá prdel.