Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (127)

plakát

Americké válečné lodě (2012) odpad!

Tohle se vážně nedalo...totálně naivní a bez špetky nápadu...a ti mimozemšťané? Škoda slov...odpad!

plakát

Bitevní loď (2012) 

Tyto filmy mne prostě baví. Má to všechno, co se dá od sci-fi čekat.

plakát

Bony a klid (1987) 

Naprosto úžasný snímek zachycující tehdejší dobu a podsvětí veksláků s bezkonkurenční hudbou Frankie Goes to Hollywood. Jeden z nejlepších filmů Víta Olmera a moje srdcová záležitost.

plakát

Bony a klid 2 (2014) 

Když to člověk čeká horší než to je, tak to vždycky nedopadne tak hrozně. Nehodlám srovnávat s prvním dílem, ale zas tak špatně to nedopadlo. Příběhově je tento film skoro o ničem, ale srandovní hlášky staré party v čele se Skamenem a Nedorostem dodávají filmu šmrnc a tolik potřebné zasmání u diváka. U mne čistý průměr, škoda toho nijak zajímavého příběhu, jinak OK. Sleduji to tady už nějakou dobu a nesouhlasím s tak tvrdou kritikou k filmu. Rozhodně to není na odpad a na protest dávám pět hvězdiček.

plakát

Cesta k ráji (1978) 

Stallone mi zde hodně připomínal Rockyho z prvního dílu a film je ve všech směrech dobrý. Výborný snímek plný hlášek a skvěle hrajícího Stalloneho.

plakát

Cesta ven (2014) odpad!

Tohle je hanba a výsměch všem o hodně lepších českých filmů. Jak tohle mohlo získat českého lva? Jediná odpověď, ale každý si to domyslí sám...

plakát

Constantine (2005) 

This is Constantine, John Constantine...asshole ! Tahle role sedla Keanovi jako ulitá a je to opravdu parádní podívaná. Asi bych si nedokázal představit na jeho místě někoho jiného. Rachel Weisz se mi zde taky moc líbí a všichni herci zde hrají velmi dobře. U mě jeden z nejlepších filmů co jsem kdy viděl. 95%