Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (7)

24 hodin

24 hodin (2001)

Jeden z nejlepších seriálů co jsem viděl, a to nejen díky excelentnímu výkonu Keifera Sutherlanda... 95%

Dexter

Dexter (2006)

Showtime seriály mě po pilotu nikdy hned nechytly. Ani tady to nebylo jiné. Postupem času a gradováním první řady jsem si ovšem sériového vraha Dextera natolik oblíbil, že nemohu hodnotit níže a každou další řadu očekávám se stejným nadšením jako tu předchozí.

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Po několikátém dokoukání zatím natočených epizod jsem se rozhodl zvýšit hodnocení na 5*. Jakožto fanoušek hororů jsem si nemohl přát víc...

Chuck

Chuck (2007)

Hodně, ale opravdu hodně návykový seriál. Dosavadní hodnocení po první řadě: po pilotu šla koulervoucnost trochu stranou, ale to vůbec nevadí. Chucka si velice rychle oblíbíte, prožíváte děj spolu s ním. Výborná kombinace humoru a akce + Sarah je moc pěkná slečna=parádní odpočinkový seriál.

Hrdinové

Hrdinové (2006)

Tohleto má být ten "nejlepší seriál všech dob"? Přeháníte. Začátek řady je lehce zmatený, ale postupem času jde kvalita rychle vzhůru. Díly od 11 nahoru bych dokonce označil jako VÝBORNÉ, finále bohužel slabší. Když to vezmu kolem a kolem, tak 75% si seriál určitě zaslouží. Ale na seriálový vrchol čekáme dál...

Smallville

Smallville (2001)

Skvělej seriál, kdo neviděl více řad v kontextu, nemůže objektivně hodnotit. Tady ty hodnocení typu * nebo odpad! jsou kecy, nemůžete soudit po pilotu nebo pár dílech první řady. Seriál je úplně o ničem jiným.

Vincentův svět

Vincentův svět (2004)

Příběh Vincenta a jeho kumpánů v Hollywoodu vás zkrátka nemůže nechytit. A komu sejde na tom, že to v podstatě nemá žádný děj? HBO umí, když chce.