Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer 3
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Videa (144)

Trailer 3

Recenze (547)

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem to viděl s českým dabingem. Proč Maxián dabuje každou mužskou postavu mezi 15 a 30 lety? Na Sama se ani trochu nehodil. Jinak je to fajn seriál, kde se naštěstí všechno netáhne na padesát epizod a díly na sebe navazujou víceméně volně. Nejradši mám černobílý, hororově stylizovaný díl ze čtvrté série, kde scénáristé prokázali smysl pro humor. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když to vysílali na Primě, úplně mě to minulo, odpuzoval mě už název, tušil jsem pod tím něco ve stylu Buffy, zabíječky upírů:) Jsem rád, že jsem se mýlil a později svou nechuť shlédnout nějaký ten díl přehodnotil a okusil Lovce duchů. První série mě však málem nenalákala, jednotlivé epizody byly sice docela zdařilé, ale oba hlavní protagonisté asi ještě nebyli sžití se svými rolemi, tak to bylo trošku toporné a chvílemi i nasmrádlé trapností, nosný příběh byl, ale hodně upozaděný, seriál ještě zřejmě nevěděl kam bude směřovat. Druhá série už znamenala "zčichnutí" obou herců s bratry Winchesterovými, tvůrci si uvědomili, že nosnému příběhu musí dát větší prostor a tak se z epizodního seriálu stává spíš fantasy-hororová sága a to už je můj šálek čaje. Nejvíc mě zatím zaujala 4. a 5. série s Apokalypsou, Luciferem a vším kolem toho. 6. série otvírající nové téma pořád skvělá a na 7. sérii už se hodně těším, věřím že udrží nastavenou laťku. 7. série - Očistec, Leviatani .. jeden by řekl, že se musí témata vyčerpat nebo opakovat, ale pořád jsem příjemně překvapován. 8. série - na scénu přichází další apokalypsa, další odhalená tajemství světa příšer, andělů, démonů , a kdy sakra konečně přijde na řadu souboj s Panem Otcem ? Třeba už v deváté řadě... už aby to bylo a stařík konečně dostal nakopáno ! .. 9. série - Otec stále v nedohlednu, ale je až neuvěřitelný jak tenhle seriál dokáže ždímat zvolené téma a pořád držet svou lajnu aniž by nudil, zavřené nebe, andělé mezi lidmi a písař boží stižený spasitelským komplexem a já konečně přehodnocuju své čtyři hvězdy. 10. série - skvělý rozjezd s démonickým Deanem. Slabší střed bez pořádného směru, Kainovo znamení či Rowena až do finální tečky nic moc, chybělo pořádné zlo. Ovšem závěr nastavil laťku zatím nejvýš, v jedenácté řadě budou zřejmě mé modlitby vyslyšeny a do hry konečně vstoupí i Big Father... ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Supernatural si mne našel pomalu, avšak o to pevněji se do mne "zakousl". Sam & Dean Winchesterové jsou vskutku sympatická dvojka a jejich dobrodružství většinou příjemně epizodní i když se každou řadou nenápadně proplétá i "hlavní" příběh, jenž je však dávkován v přesně odměřených porcích. Pokud váháte, nebojte se a směle se k Lovcům duchů přidejte. Budete velice příjemně překvapeni! ()

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

Dobrý seriál,ale mohol by byť lepší.Mám pocit,že tie prvé série boli o dosť napínavejšie,dramatickejšie...len seriál sa stal úspešným,tak sa začali príliš rozvetvovať vedľajšie dejové línie,len aby boli minúty a nové časti o ničom.Už ma trochu unavuje veľký nadhľad hlavných hrdinoch,ich veľké ego a pokusy o šarm...niekedy mám pocit,že sú všemocný ako Xena alebo Hercules...kedysi to tak nebolo.4* dávam kôli starším sériam a čiastočne aj preto,že nechcem priznať že sa tak dlho dívam na kraviny...ale mám nutkanie šmariť supernaturalu 2* za to,že to pokazili.Ale ak serial nedokončia kvalitne kôli nízkej sledovnosti ,prepíšem 4* na 1* ako pomstu réžii ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celých patnáct sérií jsem si užil. Občas mě to pobavilo, občas mě to štvalo, občas se postavy chovaly hloupě a nelogicky. Ovšem máte tady dva charismatické hlavní hrdiny, kupu výborných vedlejších postav, skvělé zaporáky a pár super zvratů. Poslední díl si mohli odpustit, ten byl spíchnutý horkou jehlou. Ale jinak jsem si tuhle věc hodně oblíbil. ()

Galerie (3 819)

Zajímavosti (2 237)

  • Castiel (Misha Collins) je podle lidové tradice anděl dne úterý. Toto jméno bylo zvoleno pravděpodobně, protože (v době jeho premiéry) byl seriál vysílán v úterý. (GreatestFan)
  • Dean (Jensen Ackles) nosí svůj přívěšek nejčastěji na černém koženém řemínku, ale v několika dílech jej můžeme vidět zavěšený na stříbrném řetízku. (TaNya_)
  • V 5. epizodě 10. série "Fan Fiction"  písničky z muzikálu "Supernatural" zpívají skutečně herci. (GreatestFan)

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama