Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Obsahy (7)

Kdo přežije - Série 41

Kdo přežije - Série 41 (2021) (série)

Po více než roční pauze přichází další řada amerického Survivora. Spolu s ním přichází nová éra, kde bude na různorodější casting soutěžících čekat drsnější a těžší show plná novinek, překvapení a zvratů. Kdo tentokrát přelstí, přehraje a přežije všechny ostatní a k výhře získá odměnu milion dolarů?

Kdo přežije - Winners at War

Kdo přežije - Winners at War (2020) (série)

Kdo přežije slaví 20. narozeniny, a proto přichází s jubilejní 40. sérií. V té se vrací dvacet soutěžících, kteří už svůj vrchol zažili a účast v této sérii si museli pořádně zasloužit. Příchází totiž 20 bývalích vítězů, kteří chtějí dokázat, že jsou nejlepší a znovu vyhrát. Jako motivaci mají dvojnásobnou výhru – poprvé hrají o 2 miliony dolarů. Vrací se i kontroverzní ostrov Pokraj vymření, díky kterému se v případě vyřazení mohou vrátit do hry a tentokrát nebude tajný. Který trosečník nakonec přelstí, přehraje a přežije všechny soutěžící a získá výhru dvou milionu dolarů?

Kdo přežije - Island of the Idols

Kdo přežije - Island of the Idols (2019) (série)

Kdo přežije přichází už s 39. sérií. Tentokrát nám nabídne dvacet nových trosečníků náhodně rozdělených do kmenů Vokai a Lairo.  Novinkou série je Ostrov symbolů, ze kterého budou nováčkům radit a dělat mentory legendární hráči této show a bývalí úspěšní vítězové - Sandra Diaz-Twine a "Boston" Rob Mariano. Kdo všechny ostatní soutěžící přelstí, přehraje a přežije a jako odměnu získá milion dolarů?

Kdo přežije - Edge of Extinction

Kdo přežije - Edge of Extinction (2019) (série)

38. série reality show Kdo přežije se již tradičně po sedmé vrací na Fidži. Mezi novými hráči rozdělenými na kmeny Kama a Manu jsou čtyři vracející se trosečníci z minulých sérií. Hlavní novinkou této sezóny je ostrov Pokraj vymření, na který můžou, ale nemusí jít vyloučení hráči a kde budou dlouhé dny čekat na šanci vrátit se znovu do hry. Tento ostrov bude navíc dlouhou dobu utajený a budou o něm vědět pouze již vyřazení hráči. Kdo nakonec získá titul „Poslední trosečník“ a milion dolarů určený pro vítěze?

Kdo přežije - David vs. Goliath

Kdo přežije - David vs. Goliath (2018) (série)

Fenomén Kdo přežije se ve své 37. řadě již popáté vrací na na ostrovy Mamanuca. Nabízí nám tvrdé soutěže, drsné počasí a dalších 20 nových soutěžících rozdělených na kmeny David a Goliáš. V prvním jsou lidé, kteří překonávají nepřízeň osudu a v životě nedostali nic zadarmo. Proti nim stojí ti, kteří naopak dokáží využít svého zázemí a svých výhod, díky kterým umí rozdrtit své soupeře. Kdo z téhle skupinky přelstí, přehraje a přežije všechny ostatní a získá milion dolarů?

Kdo přežije - Ghost Island

Kdo přežije - Ghost Island (2018) (série)

V 36. sérii se legendární reality show Kdo přežije znovu vrací na ostrovy Mamanuca a už po páté na Fidži. Tato série přináší 20 nových trosečníků rozdělených na kmeny Naviti a Malolo. Tentokrát tu máme novinku Ostrov duchů, který je zdobený relikviemi z celé historie show, kde soutěžící budou moci získat výhody hráčů, kteří v minulosti danou výhodu špatně použili nebo s ní udělali chybný tah. Zvrátí někdo prokletí špatně použitých výhod z minulosti? Kdo nakonec vyhraje a získá milion dolarů?

Kdo přežije - Heroes vs. Healers vs. Hustlers

Kdo přežije - Heroes vs. Healers vs. Hustlers (2017) (série)

Reality show Kdo přežije přináší už 35. sérii a vrací se znovu na Fidži. Tentokrát show nabízí 18 nových trosečníků, kteří jsou rozděleni do tří kmenů podle povolání - na hrdiny, léčitele a pracanty. Kdo z trosečníků a z jakého kmene přelstí, přehraje, přežije všechny ostatní a získá výhru milion dolarů?

Reklama