Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (57)

plakát

Tak jde čas (1965) (seriál) odpad!

Tento seriál dal bezpochyby práci mnoha hercům, asi tak, jako když se otevře Albert v dolní lhotce, to bude asi jediný jeho účel. Smutné...

plakát

Parádní jízda (2001) odpad!

Nasírací hovadina pro dementní američany. Dva senilní burani, kteří v jednom kuse machrují mě u televize nedrží. Primitivní humor, stupidní zápletka, nulová zábava, jaké to krásné je počasí venku.

plakát

Nebezpečný vlak (1999) (TV film) odpad!

Jedna velká chyba a omyl je celý tento počin. Více demence, absurdnosti a imbecility už do toho tvůrci nasypat nemohli. Fakt že zkrat na jednom místě vlaku dokáže poškodit celý systém a to ještě tak dementním způsobem, že ani elektrikář Jarda, který zřejmě zapomněl namontovat pojistky, to nedokáže opravit, sám o sobě vypovídá o kvalitě snímku. K tomu všechna ta typická klišé, která nemusíte vidět, a máte jasno. Odpad jak vyšitý....

plakát

Constantine (2005) 

Po efektové stránce naprosto dokonalé, film má hodně hutnou atmosféru, ale některé scény mi připadaly silně účelové, nelogické a místy jsem se nechytal děje. Za skvělou hudbu přidávám jednu hvězdičku.

plakát

Revizoři (2003) 

Na tento film jsem šel s velkými nadějemi, ovšem to co jsem viděl, mnohonásobně předčilo veškerá moje očekávání. Stylová metafora klasického boje dobra (Bulszú) proti zlu (muž s kápí), která je zasazená do velmi netradičního prostředí ponurého velkoměstského metra Vás dokonale chytne a nepustí. Po dlouhé době jsem měl pocit, že se dívám na skutečně dynamický film s dokonale vyjádřeným a jasně definovaným poselstvím. Akční scény, tu a tam peprný humor a naprosto úžasná atmosféra, podkreslená perfektně sedící hudbou, dělají z Revizorů jeden z nejlepších a nejoriginálnějších snímků, které jsem kdy viděl.

plakát

Mumie se vrací (2001) 

Tenhle popcorn si na nic nehraje. Na akční filmy, kde nechybí napětí, akce, možná humor a samozřejmě pěkné herečky (Rachel Weisz, Patricia Velasquez) se stále ještě dokážu dívat.

plakát

Mazací hlava (1977) 

Nevím, co bych měl k Mazací hlavě napsat, vlastně nemá smysl psát nic. Je mi jasné, že spousta lidí tohle prostě nestráví, potom ale nechápu, proč nutně tento film hodnotí. Objektivní kritika není na místě, ale řekněme si na rovinu: je to odpad? Tohle je prostě na každém z nás jak si tenhle unikátní počin srovná v hlavě. Bizarní dílo, plné depresivních a děsivých vizí, nad kterými zůstává rozum stát, filmový expresivně-surrealistický chaos toho nejčistšího zrna, šílený výplod (možná) šíleného režiséra - noční můra nás všech...právě tohle je Mazací hlava.

plakát

Drtivý dopad (1998) odpad!

No já nevím, jestli se nacházím ve stejné galaxii, nebo jestli jsem to náhodou neviděl v paralelně-spirituální dimenzi, ale navzdory zde obecným názorům na tento drtivý odpad tvrdím já, že toto je absolutní hovadina, která přeze všecko megalomanské pozlátko nepostrádá ani zvratkoidní kult amerikanismu (včetně jednoho ruse mezi 12 američany), ani tátu prezidenta ani "Miluju tě" vs. "Já tebe taky". S takovými filmy už jsem se vypořádal hodně dávno

plakát

Zahulíme, uvidíme (2004) 

Film se zhulenou zápletkou, při kterém se rozhodně smíchy nerozkrájíte ani se nebudete divit, proč se zde jezdí na gepardovi...

plakát

Spider-Man 2 (2004) odpad!

Vážení přátelé, no tohle je prostě sračka, jaké nejlepší komixové zpracování? Imbecilní scénář, debilní dialogy, absence strhujících akčních scén, naprosto donebevolající sranec (sračkoidní konec), už jsem fakt jenom čekal kdy se strhne nějaká dortová bitva abych se furt nemusel smát jenom té kopě trapnosti. I kdybych byl 10-letý harant, který žere pokemony, musel bych si jít radši přečíst Čtyřlístek, než se dívat na toto. No teď nemám ani odvahu se podívat na jedničku, jestli je stejně ubohá jak Spider-Man no. II tak potěš krompáč v hlavě.