Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Válečný

Recenze (1 017)

plakát

Camille (2008) 

Zajímavá romantika o cestě k vodopádům s mrtvolou. Měl jsem z toho takový průměrný pocit, ten konec se ovšem povedl.

plakát

Casablanca (1942) 

Taková klasika, která vznikla během válečných let, žádná slinta ale chytlavý příběh, který zobrazuje vůdce hnutí odporu z Československa, bylo příjemné se dívat hodinu a půl na Ingrid Bergman a Humprey Bogart svou roli skvěle zvládl.

plakát

Cesta domů (1996) 

Tento film mi vyrazil až dech, začíná tragickou události, a divoké husy jsou prostředkem jak překonat psychické trauma ze ztráty matky a najít si vztah s otcem, kterého dcera moc nezná. I když víte, že v tomto rodinném filmu vás čeká šťastný konec tak nemůžete si nevšimnout jaké napětí v sobě pociťujete. Záběry ze skvělé kamery na divoké husy a na letadlo "husí máma", jsou prostě krásně a podkresleny vynikající hudbou. Byla by škoda tento film neocenit jinak aspoň z mé strany.

plakát

Cesta do ráje (1997) 

Filmy ze zajateckých táborů jsou vždy zajímavé, můžeme zde vidět japonské pohrdavé chování vůči ženám z Evropy, skvělé herecké výkony jsou opravdu přesvědčujícím důkazem o utrpení žen v těchto podmínkách.

plakát

Cesta kolem světa za 80 dní (2004) 

Další bláznivá komedie špatně oceněna na CSFD, rozhodně bych to nenazval odpadem, ale příjemnou oddychovkou. Full stars ode mě.

plakát

Cesta naděje (2014) 

Nádherný film a zároveň i smutný. Russel Crowe mě mile překvapil.

plakát

Cesta na Guantánamo (2006) 

Velice sugestivní dokument, napadne vás tak trochu v tom jedem s nimi, díky našem vojenskému paktu NATO. Ten příběh je šokující, a určitě si zaslouží obdiv, přežít takové mučení, USA a jejich nacistické praktiky jsou zde věrně zobrazeny.

plakát

Cesta za vítězstvím (2006) 

Výjimečný film o černošském basketbalu, podle skutečné události, fakt jsem si každou minutu užíval !

plakát

Cizinci v Česku (2017) (pořad) odpad!

Už tam chybí jen afričani a ti nejradikálnější muslimové...aby to byl odpad odpadů.