Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Válečný

Recenze (1 017)

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Hodně mě upoutal trailer, který jsem viděl v kině a zdejší hodnocení vypadalo velice příznivě. Ovšem, že by mě to dějově zaujalo to se nedá říct. Je milé, že zde hraje James Franco, jedině co mě nadchlo bylo těch posledních 20 minut ty efekty byly příjemné. Ale je to prostě pro mě taková slátanina, kterou bych dlouho nemusel vidět. Ty počítačové vykreslené tváře mi přišly takové divné, když to srovnám s klasikou ze 68tého, tak klasa bude vždy klasa.

plakát

Ztracené adresy (2011) (pořad) 

Skvělá počítačová animace, moc se mi líbil díl o Staré vodě.

plakát

5 Days of War (2011) 

Pětidenní válka, o tomhle filmu jsem si ze začátku myslel jen to negativní, během sledování jsem však změnil názor. Akční zpracování tohoto nedávného konfliktu není vůbec tak zlé. Trochu jak Harrisonovy květy, souboj novinářů v nové moderní válce, kterou začalo Rusko stejně jako v Afghánistánu. Pro celý svět se tahle událost stala šokem, protože na vpády Ameriky byl zvyklý kde kdo, ale invazi od rusů čekal jen málokdo i když byla pod záminkou ochrany separatistů v Abcházii a jižní Osetii. Ten kdo má rád útoky MI-24 (Hindů) přijde si na své. Hlavně ty výpovědi na konci útočí na vaše city a probouzí emoce.

plakát

Bitva o Hill 60 (2010) 

Co si budeme povídat, filmů, které se věnují první světové válce je pramálo, a když jsou povedené tak jsou cennější než zlato, Hill 60 mě přesvědčil o svých kvalitách svým surovým zobrazením jak zákopové tak i havířské války. Muselo to být zvláštní cítit v Londýně nebo v Dublinu vůni tak velké exploze z evropského bojiště. Film je dost napínavé drama i přesto, že je o kopání v podzemí většinu času. Pro člověka se strachem ze stísněných prostor to musí být až hrůzostrašné a realistické během toho filmu. Musím vyzvednout kameru, herecké výkony a především skutečný příběh podkreslený vynikající hudbou od Cezary Skubiszewski.

plakát

Brestská pevnost (2010) 

Tento film mě velice překvapil, většina filmů ruské produkce před rokem 1989 byly ovlivněné komunistickou propagandou nebo se jednalo o průměrné filmy, ale u tohoto je velká změna 2 hodiny děje vám přijdou jako 20 minut je to poutavý film, ke kterému se rád vrátím kdykoliv. Proto ho doporučuji... !!

plakát

Cizinec (2010) 

To hodnocení filmu není zrovna nejlepší čekal sem od toho podprůměr, nakonec sem byl mile překvapen ačkoliv se jedná o remake, také bylo milé vidět herce J. Deppa, A. Jolie. T. Daltona a Paula Bettanyho. Film má zápletku, děj plný napětí, člověk je chvilkami zmatený až na konci pro něj přijde osvěta, navíc většina příběhu se odehrává v krásných Benátkách takže co víc si přát? Určitě 4 hvězdy si to zaslouží !

plakát

Černá labuť (2010) 

Natalie Portman byla dobrá volba, stejně i její soupeřka Mila ze SSSR, a jejich společné dovádění. Ne že bych neměl rád psycho filmy, ale tento film mě zase tak nechytl abych se k němu zase vrátil. Snažím se hledat další klady, ale obavám se, že nemohu hodnotit lépe.