Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Oblíbení herci (6)

Robert Downey Jr.

Pamatuju ho z ČT1 už z Ally McBealové a už tehdy uchvátil moje srdéčko :) Zlobivý chlapec, to mám ráda :) A z každé role je ta jeho zlobivá temnější stránka cítit, a to je přesně to, co se mi na jeho herectví líbí. Sherlock Holmes a Na doraz, to jsou filmy, které si s ním ráda pustím znova a už se těším, až zkouknu víc filmů s jeho psíma očima.

Johnny Depp

Jde to vůbec, vynechat Johnnyho Deppa? Nejde! Navíc ve spojení s Timem Burtonem :) Jediným zklamáním pro mě je Tajemné okno. Podle mého názoru nejlepší herec současnosti.

Leonardo DiCaprio

Za mého dětství frčel Titanic a tehdy jsem se rozhodla nadosmrti, že ho nesnáším. Po shlédnutí Muže se železnou maskou už jsem ho nikdy nechtěla vidět hrát. Díkybohu za to, že jsem kvůli Chyť mě, když to dokážeš změnila názor a jeho jméno na plakátě je teď pro mě velkým lákadlem zajít si do kina. Asi s léty dozrál jako víno:) Nouzový východ, Prokletý ostrov i některými odsouzený Počátek - pro mě skvělá a nezapomenutelná podívaná!

Gerard Butler

která osoba ženského pohlaví by se nerada dívala na Gerarda Butlera?

Adam Sandler

průměrné filmy a stejně pokaždé perfektní oddych. Nepřemýšlet u filmu a jen se smát a dívat se znova a znova! Kurz sebeovládání je jeden z mých nej!

Colin Firth

Mám ho ráda už z Deníku Bridget Jonesové, co naplat, ten jeho svetr mě dostal. Britský gentleman každým coulem, jeho kultivované herectví se mi moc líbí, v Lekci neslušného chování byl báječný a v Králově řeči dokázal, že mezi mé nej patří právem.