Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (44)

plakát

Hotel Transylvánie 2 (2015) 

První díl mě úplně nepřesvědčil o tom, že se tentokrát budu dobře bavit, ale oč jsem měla menší očekávání, o to lepšího zážitku se mi dostalo. Z pohádek a animáků jde jednoznačně o to lepší, s čím se teď můžete potkat. Vtipná rovina funguje skvěle (vlkodlak s patologickou láskou k tenisákům a frisbee mě fakt pobavil - nebo Blobík či jak se ten zelený pudink jmenuje), vizuálně je pohádka zvládnutá perfektně. Původně jsem měla v plánu dát o hvězdičku méně, ale ruku na srdce - cílovkou jsou děti a u těch to fungovalo na sto procent, takže v této kategorii jde opravdu o jeden z těch lepších a zábavnějších kousků.

plakát

Prolhané krásky (2010) (seriál) 

Vzhledem k tomu, že jsem Lhářky viděla ještě před Zoufalými manželkami, čímž se řadím asi k naprostému unikátu, vydržela jsem se dívat docela dlouho. Jenže ouvej, tohle je natahované jak nudle z nosu. Chvíli je zábava sledovat, jak se čtveřice kamarádek popere s tím, že jim zmizí kamarádka, ony nemají absolutně šajnu, co se vlastně stalo a ještě navíc je někdo na dálku šikanuje, ale v momentě, kdy už jsou poněkolikáté na stopě záhadné "A" a stejně pořád víte kulové, zjistíte, že už vás vlastně ani moc nezajímá, kdo ta A je a sledujete seriál jen proto, abyste se podívali, co měly holky tentokrát na sobě za hadříky.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Pro mě jako velkého fanouška fantasy žánru to nejlepší, co se na poli seriálů zatím událo. Pohlcení dějem od prvního dílu, cákající krev a střeva, kupící se mrtvoly oblíbených postav, spousta chlastu a sexu. Jako by v Pánovi Prstenů došlo dýmkové koření. Každý díl drží napětí od začátku ( a to opravdu od počátečních titulek, které jsou bravurně zvládnuté) až do konce. Po shlédnutí prozatím všech dílů jsem se pustila i do knižního zpracování.

plakát

Zoufalé manželky (2004) (seriál) 

Postupem času upadala i kvalita seriálu, ale nakolik jsou Zoufalky uměle natahované, natolik si dokážou udržet pozornost. Bohužel některé zápletky a situace jsou tak absurdní, že už to dohání leda tak ty naše odpadní seriály z ulic a ordinací. I tak mají Zoufalky své kouzlo, které si umí podržet celých osm řad, a to i s desetiletým odstupem.

plakát

Holka s prknem (2011) 

Holka se bojí skákat, potřebuje nakopnout. Chlápek si má vzít krávu, taky potřebuje návod. Příběh je hrozná srajda, ale to se dá čekat už při pohledu do galerie. Sláva bohu - byly tam obličeje, na které se dalo koukat a nebudu lhát sama sobě - já (nejenom) jsem si to pustila, protože tam hraje Ed Westwick (i když tam celou dobu vypadal, že mu někdo do krku vpáčil hodně dlouhé pravítko). Hodně oddechový film.

plakát

Projekt X (2012) 

královsky jsem se bavila! Tři looseři omylem uspořádají legendární party, na které si užije i pes a sousedi a já si jenom říkala, že být to pravda, tak amíci fakt umí pařit (pravda to ale bohužel není). Každý (i to starší) někdy zažil party, která se pro něj zapsala do dějin - tady najdete všechny epic momenty pohromadě - každý se tam najde. Je mi jasné, že věkovou kategorii mých rodičů by to neokouzlilo, ale pro mě film plný vtipných momentů, které nejsou plánovité a průhledné - ale ze života (pokud jste hodně pařili).

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

Jaj, po druhém zkouknutí jsem musela změnit hodnocení, a to drasticky z pěti na tři hvězdy, hlavní dvojice příběhu je na nervy lezoucí, hrdinka je urputná až hrůza, člověk má chuť na ni zařvat. Dost to zachránil (pro mě) příběh s Jennifer Aniston, který mi přišel nejvíce ze života. Každopádně pořád je to příjemný film, který je o moc lepší než knížka.

plakát

Šťastný Nový rok (2011) 

Povrchnost, třpytky, ztuhlé úsměvy a kýč, kam se podíváš, na pomyslné špici trapnosti je Sarah Jessica Parker aka koní ksicht, vystupujíc z kočáru blyštivá jak ozdoba na stromek. Ale kdo se dívá na New Year´s Eve, asi nic jiného nečeká, takže zklamání se nekoná. Instantní dobrá nálada a láska! Ale vydrží vám to asi tak dvě minuty po skončení filmu.

plakát

Veterán (2012) 

Jaký napětí? Jaký hlášky? Já jsem si ničeho nevšimla! Podvod! Po Machete zklamání, Trejo to nerozbalil ani z poloviny tak, jak mohl... Ledvinka a ponožky po kolena nejsou zrovna jeho šálek čaje a můj taky ne.

plakát

Jack a Jill (2011) odpad!

po deseti minutách vypnuto. ODPAD!!!