Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (2 812)

plakát

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa (2016) 

Oblíbenej animák, vždycky se na něj rád kouknu. Je to takový skvělý živelný dobrodružství. Emoce, vtipnost i napětí perfektně fungujou tam kde mají, chytlavý písničky a jako bonus perfektní The Rock. Zaručeně zvedne náladu, ať se děje co se děje.

plakát

Frčíme (2020) 

Za mě po dlouhý době hrozně fajn animák. Výborně tu funguje jak celý to dobrodružství, tak i hlubší myšlenka, kterou příběh nese. Možná to není na plnou palbu, ale pocitově u mě jo.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Pecka. Původně jsem to chtěl jen na chvíli zkusit a nakonec jsem jedním zátahem sfouknu 5 sérií. Konzistence v kvalitě všech sérií je fakt unikátní a strašně se mi líbil vývoj postav, kdy je postupně různý události přes všechny série utvářely do stavu, který pak vyvrcholil v závěrečný pátý sérii. A já osobně jsem Walterovi fandil proti všem celou dobu, fakt jsem si ho mega oblíbil.

plakát

Králíček Jojo (2019) 

Skvěle to balancuje mezi parodií, milou vtipnou komedii a dramatem s nacistickou-židovskou tématikou a strašně se mi líbilo, jak celou tu nacistickou tématiku film posouvá s vážným ksichtem do absurdní roviny, ale nedělá to zesměšňujícím způsobem, ale zábavně. Do toho každá postava s sebou přináší něco originálního a nad celým filmem ještě ční perfektní imaginární Hitler Waititi, nikdy bych nevěřil, že zrovna on klapne jako Hitler, ale je prostě dokonalej a Jojo v podani Davise. Navíc je to i naučný, od teď už poznám žida po čuchu a vím, že Hitler měl čtvery varlata.

plakát

Návrat blbýho a blbějšího (2014) 

Když je člověk správně naladěn, tak je to náklad jako jednička, ale nesmí se na to koukat víckrát, každým dalším zkouknutím ta prdel podstatně klesá

plakát

Stranger Things - Season 1 (2016) (série) 

Perfektní, ten feel 80tek je úžasnej a hned na první dobrou mě to chytlo a nepustilio. Navíc casting na nerdy pokládá další kamínek do mozaiky úspěchu série, jelikož obvykle mívám zásadní problém s dětma na plátně, jelikož jsou otravný, přehrávaj a jsou nesympatický, většinou asi nějaký protekční parchanti, tady jsem celý tý enklávě fandil od první do poslední minuty a jako plus jsem si je oblíbil natolik, že jsem se na ně těšil do dalších sérií.

plakát

Joker (2019) 

Joker origin story zasazený do temný depresivní reality jak jen to nejvíc šlo a musím říct, že mi tohle atmosférický psycho v podání geniálního a šílenýho Phoenixe (ten musel sypat antidepresiva ke snídani, obědu i večeři) fakt sedlo. Je mi celkem buřt, že to není tolik komiksový, ty vidím poslední roky furt ve stejný formě, naopak jsem rád, že je tu pokus zase o něco novýho a těším se, že to postoupí dál a uvidíme v tomhle depresivním hábitu další vzestup Jokera.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Neexistuje moc seriálů, který by ve mě zanechaly po dokoukaní pocit, že jsem viděl něco výjimečnýho a unikátního. S první sérii True detective nejlepší mini série vůbec.