Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (3)

plakát

Tenkrát v Americe (1984) 

Pro mně byl film docela velké zklamání. Neuvěřitelně se vleče, je v něm spousta věcí nedotažených, spousta věcí také působí velmi naivně a navíc je to až příliš překombinované. Závěrečná "šokující" pointa také nebyla z nejpovedenějších, stejně jako IMHO odfláknutý závěr. Film drží vynikající herecké výkony De Nira a Woodse a pochopitelně hudba Morriconeho. Film se ale vůbec nemůže srovnávat s "mafiánskými" filmy jako Kmotr, Casino nebo Mafiáni. A pokud ano, prohrál by na plné čáře.

plakát

Lenssen & spol. (2003) (seriál) odpad!

Právě jsem se na to dodíval a pořád ještě nejsem schopen to rozdýchat. Tady tenhle "seriál" je prostě odpad všech odpadů. Všechno důležité tady napsali mí kolegové, já se jen musím upřímně přiznat, že nic hnusnějšího a tupějšího jsem snad ještě nikdy neviděl. Hnus!

plakát

Mafiáni (1990) 

Vynikající snímek o partě mafiánů, kterému dominují herecké výkony de Nira a Pesciho. Hlavní roli tady sice hraje Ray Liotta, ale jeho angažování bylo spíše chybou, protože na podobně velké role opravdu nemá a v porovnání se dvěma zmíěnými hereckými veličinami působí jako šašek. PS: Po smrti Tommyho to už nebylo ono...