Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Ingo Lenssen se svým týmem vyšetřovatelů se specializuje na delikátní případy klientů, kteří dávají přednost soukromému vyšetřování před právním poradenstvím... (oficiální text distributora)

Recenze (394)

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Tyjo, ti němci, když to tvořili, to vyráběli asi pro úplně malé děti nebo pro lidi, kterým je třeba vše polopaticky vysvětlovat. Ty hlody jsou občas neuvěřitelné. "...Musíme zjistit, jestli (jméno) neprodává drogy. Podíváme se do její skříňky, abychom zjistili, jestli tam nemá drogy... Našli jsme bílý prášek... To jsou drogy?..." a tak všelijak podobně... Po chvíli jsem z toho slzela smíchy... Víckrát to vidět nemusím... 1* za jeden celý dokoukaný díl... ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Výborně. Díky tomuto seriálu se v každém dílu dozvídáme, že Německo je plné úchylů, každý člověk chodí do nějakého erotického klubu a hlavně bývalá manželka muže A, který si nyní vzal ženu B, chodí s bývalým milencem ženy B. Přesně tyto věci se objeví v téměř každém dílu. Plus ještě "výborný" komentář jako "Vyšetřovatelka vyfotila podezřelého digitálním fotoaparátem" (to jsme si asi nevšimli, když jsme na to teď koukali). Scénář je neuvěřitelně stupidní a trapný a (ne)herci také! Ale jde se aspoň na účet tohoto skvostu dobře zasmát. ()

Reklama

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

"Aby vyšetřovatelé se stavaři snáz navázali kontakt, rozdávají všem obložené žemle." nebo "Vyšetřovatelé Christian Storm a Sandra Nitková se vydávají do lesa v přestrojení za houbaře, tímto chytrým trikem se chtějí dostat na stopu krvelačnému vlkodlakovi." Ano, je to úplná stupidita, ale jednu hvězdičku za podobné hlášky (a Ingův knír) si to zaslouží. ()

T-pack odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál TV Nově sedí jako prdel na hrnec. Něco tak stupidního aby člověk pohledal. Amatérské záběry (nesmyslné) a zápletka (k smíchu) mi říkají, že to má vypadat jako realita, ovšem záměr se nějak nedaří. A tak nevím, co si o tom mám myslet. Vážně se to brát nedá, nikdo tomu neuvěří a komediální je na tom akorát ta zoufalost. A nemůžu brát vážně "kriminální" seriál, jehož znělka je mírně předělaný beat od double eMa, Luise Resta a Jeffa Basse XD ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Pohled do Německého kriminálního světa z pohledu vyšetřovatelů. Nikdy předtim jsem to u nás neviděl a proto jsem se rád vracel ze školy domu, a těšil se na další případy Lensena a spol. Zase nevidím důvod, proč bych měl tak skvělému "seriálu" udělit menší hodnocení, jako ostatní uživatelé. Začínám si pomalu myslet, že opravdu koukám na jiné seriály se stejnym názvem. 58%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se v seriálu uvádí, že se případy zakládají na pravdě, není tomu tak. Postavy i děj jednotlivých epizod je smyšlený. (jurama525)

Reklama

Reklama