Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Zeiten ändern Dich (2010) 

Nenapadá mě lepší hodnocení než NAPROSTO PERFEKTNÍ FILM. Přiznávám se rovnou - ano, miluju Bushida a jsem tudíž asi dost neobjektivní. Ale podle mě byl film výborně natočen. Plynule, bez hluchých míst a zajímavě od začátku do konce. Něco mezi dokumentem, životopisem a záznamem koncertu a to všechno dalo dohromady můj nejoblíbenější film.

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Mimozemšťané vyhledávají inteligentní bytosti. Tak čeho se v tom případě obávají Američané? Vážně - Ameriko, vzpamatuj se. Tohle je fakt moc. V jednom filmu dokázali zničit skalní město Petra v Jordánsku, tisíce let staré Pyramidy, Paříž a půlku Číny. Opravdu si myslíte, že svět se točí kolem vás? A vrcholem všeho byly bělostné džíny Megan Fox, které zůstávaly bělostnými v průběhu celého filmu, za jakéhokoli počasí, po dvaceti výbuších a pádech do písku. Gratuluji.

plakát

Vykrutasy (2011) 

Ruských filmů sice není mnoho, ale zato jsou kvalitní. Co platilo například o Černém blesku platí i o выкрутасы - mnohokrát zpracované téma, ale ve skvělé neokoukané formě. Navíc dokonalá Milla Jovovich, kterou jsem snad poprvé slyšela pořádně mluvit rusky. Sluší jí to, měla to dělat častěji... Film byl vtipný, smála jsem se od začátku do konce a nechápu lidi, kteří hodnotí nízko jen kvůli tomu, že se jedná o ruský film. Víte co? Jděte s těmi předsudky do háje!

plakát

Moneyball (2011) 

Konečně dokoukáno až do konce a spokojenost je na 100%. V baseballovém (softballovém, ale to je v principu to samé) prostředí se pohybuji a tudíž je pro mě tento film srdeční záležitostí. Málokterý film mě dojme, ale u Moneyballu jsem na konci neměla k breku daleko, prostě fantastický film s fantastickým závěrem! Brad Pitt byl mimochodem úplně úžasný. Až půjdu příště na trénink, vzpomenu si při hraní právě na Moneyball...

plakát

Perfect Days - I ženy mají své dny (2011) 

Navzdory velmi nízkému hodnocení dávám čtyři hvězdičky, protože mě ten film prostě bavil, smála jsem se co si budeme povídat - Chýlková byla prostě úžasná. Mám radost, že je poslední dobou tolik dobrých českých filmů.

plakát

Sovětská bouře: 2. světová válka na východě (2010) (seriál) 

Nejlepší dokument o 2.světové válce, jaký jsem kdy viděla (a že jsem jich neviděla málo...). Skvělé, přehledné zpracování a výborná grafika. Animace neměly chybu. Asi je to tím, že se jedná o ruský dokument, protože poslední dobou čím dál tím více platí, že co je ruské, to je dobré... Dávám šest hvězdiček z pěti! :)

plakát

Pina (2011) odpad!

Proboha, tak takhle vypadá umění?!

plakát

Noc žraloka 3D (2011) 

Ou, tak to byl vážně špatný film. Klasická dějová linka, akorát v tomto případě ještě o trochu víc nablblá než obvykle. Akční scény nestály za nic a nepomohlo tomu ani 3D. Výkony "herců" byly docela úsměvné, mnohdy přímo směšné a dialogy vypadaly, jako když je vymýšlel někdo hodně negramotný. Jednu jedinou hvězdičku ale dávám, a to protože existují i mnohem horší filmy, ale jinak jsem byla vážně zklamaná.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Na trojku jsem šla celá natěšená a byla jsem dost zklamaná, u čtyřky jsem byla skeptická a naopak jsem byla mile překvapená. Ukázalo se, že téma Jacka Sparrowa ještě vůbec není vyčerpáno a že nám má tenhle lehce zfetovaný pirát stále co říct. Sice už to není, co to bylo na začátku, ale i tak nelituju 120ti korun za kino. Dokonce se ani nenaplnily moje obavy ohledně absence Keiry a Orlanda - i bez nich to bylo super. Docela se těším na další díl. :-D