Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (9 998)

plakát

Abducted (2014) 

Mizerný snímek, zpracovávající téma viděné v akčním filmu už x krát, ale v mnohem horší a hloupější formě.

plakát

About Love (2005) 

Tři různá místa, tři různé příběhy o lásce avšak všechny mají něco společné. Všechny jsou o dvou lidech, kteří i když mluví jinou řečí dokážou si k sobě najít cestu. Láska je v příbězích podávána velice minimalistickým dojmem a pravé vyznání lásky se objeví až v posledním příběhu, přesto je však ze všech příběhů láska cítit. Rozhodně se jedná o romanci, kterou nám hollywoodská produkce nenabídne ale narozdíl od korejských romantických filmů, které jsem měl tu čest vidět mě tento snímek tolik neučaroval a převážně první dva příběhy se dost táhly a výborný třetí už to nezachránil.

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Bekmambetov, který se za oceán dostal díky domácím úspěchům "Noční a denní hlídky" a jméno vizuálně vytříbeného tvůrce si potvrdil adaptací komiksu "Wanted" nám tentokrát přináší příběh nejznámějšího amerického prezidenta, který po nocích vyráží na lov upírů. Kdo režisérův styl zná, nic ho nepřekvapí ale pro neznalého diváka by se mohlo jednat o nesnesitelné, vizuálně přeplácané dílo, které je tak hloupé, že se mu ani nedá smát. Každopádně i pro skalní režisérovi fandy se jedná jedním slovem o blbost, která nemá čím zaujmout a jejíž divokost filmu spíše ubližuje.

plakát

Absolutní moc (1997) 

Eastwood měl v druhé půlce devadesátek slabší období a natočil několik opravdu průměrných filmů. Absolutní moc je jedním z nich a přestože je odvážná zápletka o úchylném prezidentovi USA přitažlivá, Clint z ní nedokázal vykřesat více, než slabý thriller.

plakát

Absolvent (1967) 

Jedna z opravdu velkých amerických klasik a první hlavní role Dustina Hoffmana, ve které ukázal, že v něm dřímá obrovský herecký talent. Pokud divák film neviděl, určitě se mu poštěstilo okusit některou z mnoha variací, parodií, či jiných podob tohoto legendárního snímku.

plakát

Absťák (2021) (seriál) 

Výborné zpracování oblíbeného tématu, kdy jsou pro nenažraný korporát peníze vždy na prvním místě před lidskými životy. Tentokrát v prostředí zdravotnictví. Tempo pomalé, ale herecky i režijně jeden z těch lepších projektů o opravdu silném tématu.

plakát

Absurdistán (2008) 

Taková nejrychlejší charakteristika tohoto snímku by byla Kusturica bez Kusturici. Kusturicu jsem viděl v celkovém pojetí snímku v jeho prostředí a postavách ale jelikož to je bez Kusturici není to ve výsledku tak kouzelné ani vtipné a ve skutečnosti dost nudné.

plakát

...a bude hůř (2007) 

Hodně velký underground, který ošklivou kamerou zachycuje ošklivé lidi, kteří většinou dělají ošklivé věci, přestože se snaží jen žít po svém.

plakát

Accident Man (2018) 

Jeden z těch lepších Adkinsových výplachů, který boduje hlavně profesionální choreografií bitek.