Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (8)

Půlnoc v Paříži

Půlnoc v Paříži (2011)

Nejhezčí film všech dob. Nádherně vykreslená atmosféra 20. let. Ach, Fitzgerald, Hemingway, Dalí a ostatní. Asi bych byla stejná jako Gil ve filmu. Člověk chce vždycky to, co nemá. .. Herecký koncert. Owen Wilson se na roli hodí, Rachel McAdams opět v roli semetriky, krásná a tajemná Marion Cotillard a další. Soundtrack skvěle podkreslující atmosféru Paříže jen potvrzuje, jak skvělý film je. Masterpiece.

Snídaňový klub

Snídaňový klub (1985)

Klasika všech klasik, kterou by měl vidět každý. Ve které se najde každý a kterou si každý musí zamilovat. A pak si pořád dokola pouštět Don't you forget about me.

Počátek

Počátek (2010)

Viděla jsem několikrát, několikrát jsem to pochopila a pak zase ztratila. Přesto to není film, který zatěžuje hlavu a kypí se mi u sledování myšlenky jedna za druhou a já nestíhám sledovat, co se děje. Nenuceně se vnutí do mozku a převrací jednotlivé levely na sebe a dělá mi tam chaos. Dokonalý trik mě unavil, ale tady jsem překypovala energií. .. A ani snad nemusím zmiňovat, že opět a znovu se jedná o skvělé seskupení herců. DiCaprio, kterýmu pořád nikdo nedal Oscara (shame on you). Ellen Page, která se vymanila ze škatulky 'ta holka z Juno'. Vtipná chemie mezi Tomem Hardym a Jospehem Gordon-Levittem. Cillian Murphy, kde je napůl magor, napůl ok, což tak přesně vidim. Marion Cotillard jako psychopatická žena sebevrah, za mě ANO! .. O soundtracku a kameře ani nemluvím, protože perfection. Yes, please, more.

Americká krása

Americká krása (1999)

Nenáročně vtipné. Sonda do amerického předměstí. Mám spojeno s vánoční atmosférou, asi proto, že jsem film dostala na dvdčku k Jéžíšku a koukala na něj v zimě. Mám z toho teď takovou tradici. Kevin Spacey mi vždycky přišel svým způsobem divně creepy, ne že bych ho neměla ráda, ale děsí mě. Tady ne, protože jeho postava je asi nejvíc cool ever. Přes hlášky až po rozvoj psychiky charakteru. Růže a růže. Nemluvě o tom, že scéna s igeliťákem se stala modlou hipsterů.