Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (22)

plakát

Čas na dobrodružství (2010) (seriál) 

Tak tohle je spojení snad všeho... Děj ve fantasy prostředí s relativně zvláštním, až věkově mnohdy poskakujícím humorem, který je mimochodem naprosto geniální a každá věková skupina jej vnímá jinak, ale zároveň se tomu všichni zasmějí nebo aspoň pohnou koutkem úst. Vzhled postav a prostředí prvně budí dojem pohádky pro malé děti, ale zároveň tomu tak není. Humor je mnohdy oplzlý a zase zapůsobí jinak na dospělého, teenagera nebo dítě. Navíc fakt nechápu, že to všechny generace diváků baví, asi to úžasně optimisticky naladěnou atmosférou, kterou seriál vydává a když na něj koukám, nedokážu myslet na nic jiného, než na to kdo další políbí Jakovi zadek. GENIÁLNÍ...

plakát

Méďa (2012) 

Plyšový medvídek co hulí, chlastá a šňupe kokain? Který vznikl z vánočního přání malého osamělého chlapce? Z toho se může vyklubat jen naprosto geniální film. Dle mého názoru je Seth MacFarlane velmi nedoceněným tvůrcem filmů a zaslouží si větší pozornost, jste-li fanoušci Family Guy jako já rozhodně poznáte humor a styl vtipů, které jsou pro Setha charakteristické. Jeho humor je typický originalitou, ironií a nebo třeba urážení židů a menšin, proto jeho humor miluju na rozdíl od ostatních se nebojí říct pravdu o lidech a jejich nedostatcích což z něho dělá opravdu velmi vtipného člověka. K filmu žádné negativní připomínky nemám ale to je věc názoru a pokud nejste zahořklí černí buzerantský židi bez jakéhokoliv smyslu pro humor nad filmem se teoreticky vzato nepřestanete smát.

plakát

Tintinova dobrodružství (2011) 

Výborný film s dech beroucí realistickou grafikou a efekty, v dění celého filmu je pořád na co se koukat a akčními scénami tento film jen přetéká. Spielberg udělal naštěstí dobře a držel se klasického scénáře od Hergého, ani nevím co bych k tomuto filmu dále dodal, asi jen to že do kina na to chodí spoustu nevychovaných dětí, které to za půl hodiny přestane bavit a lítají tam po sále nebo řvou. :D

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Illya odvedl dobrou práci. Bál jsem se, že to bude jen pár vypiplaných záběrů POV, ale film měl nakonec i celkem dobrý příběh, který jsem dokázal i nějak vstřebat. Akčních záběrů je ve filmu opravdu dost a snímek mě víc než překvapil.

plakát

Godzilla (2014) 

Po vizuální stránce je to výborný, pohyby sice vypadají dost podobně těm ve filmu Pacific Rim, ale i tak to nijak nekazí požitek z filmu. Nelíbí se mi, že tvůrci přidali Godzille rovnoprávného soupeře a to hned dva. Obě dvě jakási stvoření (ve filmu nazýváni MUTO) mi po celou dobu kazili dojem z filmu. Jde vidět že se tvůrci inspirovali filmem Gamera vs. Kontragaos (japonský film kde má Godzilla akorát jiné jméno). Navíc tím, že se film zabývá spíše těmito dvěma příšerami, které jsou ty zlé a vražedné, má Godzilla ve filmu roli jakéhosi hrdinského zachránce a spasitele a po zhlédnutí filmu si říkáte ''sakra neměl by se ten film spíš jmenovat Godzilla vs. dvě svině co chtějí zničit svět''. Popravdě jsem na ten film šel do kina jen kvůli Bryanu Cranstonovi (jsem velký fanoušek Breaking Bad) a nakonec mi ho stejně po dvaceti minutách zabili... Nakonec ale nová Godzilla nedopadla tak špatně jak jsem se obával.

plakát

Mass Effect: Ushinawareta Paragon (2012) 

Tenhle film je docela přínosný soudek do světa Mass Effectu. I když styl japonského anime mi nepřijde zrovna optimálním pro film s náměty ME ale jinak úžasný alternativní příběh Jamese Vegy mezi obdobím kdy byl Shepard 2 roky mrtvý. Vývojáři si ve filmu naštěstí nic nevymýšlely a ponechali zde typické prvky pro ME, Jamese Vegu dokonce daboval stejný herec který jej dabuje ve hře a film se vlastně odehrává těsně před začátkem příběhu ve druhém díle ME. Až je mi až líto že ten film není hraný a plus k tomu celkem krátký. Pro fanoušky Sheparda a série ME je tento film povinnost!

plakát

Video Game High School (2012) (seriál) 

Na obyčejný web-seriál mělo všech 9 dílů hezké vizuální efekty, Freddymu Wongovi se tohle fakt povedlo, a o téhle škole se nejspíš zdá ve snech každému hráči videoher. Každopádně herecké výkony nebyly až zas tak úžasné ale to se dá pochopit když je to seriál, který nahrajete zdarma ke shlédnutí na Youtube, ale jednotlivé díly mohli být o něco delší mohli mít alespoň tak dvacet minut, protože u tohohle seriálu je hodně co ukázat.

plakát

Crazy Joe (2013) 

Typická ''Stathamovka'' mám ho rád jako herce, ačkoliv většina jeho filmů nejsou přímo trháky co by vydělávaly milliardy dollarů týdně, ale aspoň dokáže z filmu s nevelkým rozpočtem udělat něco zajímavého a akčního. I když Crazy Joe (Redemption) se mi zdá ze všech typických ''Stathamovek'' asi nejslabší, Jason se zde zabývá bohem, city nebo zkažeností světa. Až mi to trochu připomíná spíše depresivní citovku než akční ''Stathamovku''. Ale i tak mě v tomto filmu nezklamaly jeho typické akční scény.

plakát

Kurýr expres (2010) 

Dalo by se říct, že je to ''taková ta oddechová komedie''. Některé scény byly povedené a některým se dalo dokonce i smát, ačkoliv to trochu připomíná Bessovu trilogii filmů Taxi a film Kurýr s Jasonem Stathamem. Film je podle mě docela zbytečně dlouhý takže počítejte, že přibližně po prvních 60ti minutách vás film přestane bavit a zbylých 30 minut vás bude nudit a ke konci filmu vás stejně nic nepřekvapí, protože to končí klasickým happyendem.