Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (1 177)

plakát

For All Mankind (2019) (seriál) 

Perfektní nápad vytvořit alternativní historii, ale z velké části první série kopírovat skutečné události včetně větších či menších detailů, za které jsem neskonale vděčný. Jako fanda dobývání vesmíru je pro mě toto úžasná podívaná, která mě ale hned vtáhla i svou atmosférou, napětím, hereckým obsazením a parádní výpravou a efekty ve vesmíru. uvidíme jak se bude dále příběh rozvíjet a rozbíhat od skutečnosti, ale zatím úžasný.

plakát

Formule! (2001) 

Tak tohle můžu. Už jen obdiv, že se do něčeho podobného Sly pustil. Film mě zaujal, i když je hodně přehnanej, ale jsem formulový maniak, takže tři hvězdy jsou jasný.

plakát

Formule 1 - Na ostří nože (1995) 

Pro někoho kdo se o F1 nezajímá určitě velice nezajímavý a nudný dokument. Pro fandu F1 úžasná sonda do zákulisí závodních týmů.

plakát

Fotograf (2015) 

Neznal jsem jeho život a něco jsem se dozvěděl. Navíc film držel stále mou pozornost, nenudil jsem se, byl zajímavý.

plakát

Frajer Luke (1967) 

Jo jo, byl to frajer... Dal bych plné hodnocení, ale tento žánr není můj nejoblíbenější, i přes to je film (a hlavně Paul Newman) velice kvalitní. Má matka by dala ale hvězdiček šest, to je její srdeční záležitost :).

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Jo proč ne?! Tohle zpracování online světa a hry je úplně perfektní, velkolepé efekty dotvářejí atmosféru, na pozadí je zajímavý příběh a celé je to hodně odlehčené bezva hláškami. Já se bavil, já se nenudil, já si to užil!

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

S odstupem času jsem změnil hodnocení ze 4 na 5 hvězd. Vždy mi to nedalo srovnávat se Simpsons, ale nakonec jsem zjistil že Futurama je na poctivých 5 hvězd a pro Simpsons není na CSFD dostatečná stupnice hodnocení :).

plakát

Futurama: Benderova hra (2008) (video kompilace) 

Klasická Futurama, ale abych byl upřímný, čekal jsem víc. Proto možná nižší hodnocení i přes to že jsem velký fanoušek Futurami. Ale když se vám poštěstí vidět film v HD, je to zase jiný rozměr proti původnímu seriálu.

plakát

F1: Touha po vítězství (2019) (seriál) 

Jako totální milovník F1 jsem zajásal když se Netflix pustil do tak komplexního dokumentu. Nemá asi cenu se rozplývat nad precizností dokumentu, ovšem nemohu nevzpomenout také uměle vytvořený a překroucený příběh, který si Netflix domýšlí a podtrhuje vlastním novým komentářem, který se má tvářit jako originál. Celé to pak vyznívá úplně jinak než se stalo ve skutečnosti a to si myslím není správné pro fanouška F1. Ale chápu že pro někoho kdo F1 tolik nesleduje, tyto uměle vykonstruované zápletky dávají dokumentu na dramatičnosti. Mě to ale kazí celkový dojem.

plakát

Gagarin: První ve vesmíru (2013) 

Je to ruský film, je to o oslavě jejich člověka, ale je to prostě silný příběh sám o sobě. Nečekal jsem mnoho od tohoto zpracování, byl jsem ale příjemně překvapen. Jen houšť...