Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (112)

plakát

Kouř (1990) 

Jako muzikál je to k ničemu, ale padlo zde opravdu ohromné množství doživotních hlášek a je to skoro první český film, u kterýho jsem si občas smíchem ukrupnul do gatí.

plakát

Dragon Ball Z: Kami to Kami (2013) 

Ono si to těch pět hvězd opravdu nezaslouží, ale nejsem skalním supersaiyanfanouškem jiného seriálu, takže těch pět hvězd přeci jen dám. Hlavní kámen úrazu je, že typická dragon ballovská "pýcha" je tak trošku fuč. Toriama se asi hodně moc snažil o klasickou DB podívanou a nějak se mu to vymklo z rukou. Navíc ty nové digitální prvky - power up aura a nebo taková ta děsně velká rozjeblá počítačová skála - jsou fakt totálně na hovno. Neměl bych vůbec nic proti basic saiyan god formě, která by se mohla dál rozvíjet v ssj, ssj2 ssj3, nicméně počítačová power up aura celou podívanou zničila. Navíc je tak trochu zklamáním, že Goku potřeboval ostatní k nabytí nové saiyan formy - protože až do téhle chvíle to goku zvládl prostě sám. Pamatujete poprvé přeměnu na ssj? To byla ta pýcha, o které právě mluvím a na kterou jsem se děsně těšil v tomto filmu. Nestalo se tak. Každopádně se modlím, aby se ten dědek Toriama zvedl ze své zaprděné židle a mazal to napravit aspoň vydatnou a srdcervoucí 3stovkou nových epizod :-) Bylo by to fajn ... ne... bylo by to dokonalý :-)

plakát

Slavné dny (2010) (pořad) 

Inteligentní zábavy na internetu je pramálo... Díky!

plakát

Million Dollar Baby (2004) 

Nemám pana "přezrátého pomeranče" rád, ale pro tentokrát musím udělat výjimku a ač opravdu NERAD, tak musím položit pět řádných hvězd. Sice první polovina trpěla občasnou hluchotou a Freeman tam hrál 56. kolo u vozu, ale to všechno spolehlivě schlamstla a zametla pod stůl druhá polovina filmu, kdy sme doma seděli a bez keců čuměli. :-) Plánoval jsem 4 klacíky, ale pak jsem se ještě jednou podíval na scénu se zdechající (ale kurva dokonalou) Hilary Swank a nešlo jinak, než polnej počet ostrých :-) Tak Pane VýchodníLesíku, poprvé a naposled máš ode mě plnej počet :-)

plakát

Lucky Louie (2006) (seriál) 

Hned po milém Jmenuji se Earl, který si mě získal hned první sérií mi přirostl těžce k srdci tenhle neuvěřitelně záchodový seriál. Bože, jak já se zasmál :-)

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Přiznám se, že od šestý série to dost polevilo. Ale za 3-5. sérii nejde jinak než pět hvězd!

plakát

Avengers (2012) 

No to bylo žrádlo :-) Faktem je, že kdo neviděl všechny "Marvelky", tak nebude mít asi tucha no. Přiznám se, že začátek byl otřesný a podělaná Cobie Smulders tam byla stejně potřebná, jako pšouk při průjmu. Ta by nezahrála ani rohlík od čaje. Na druhou stranu to bylo mega akční, a ruku na srdce, komu nesedl Downey a Ruffalo, tak je to hemoroid. Mega porce zábavy, parádní efekty a velká spousta hlášek (byl jsem účasten originální verze ve 3D, takže jsem zase úplně všemu nerozuměl.) by si zasloužila oprávněné 4*... Já ale Marvelky žeru, takže si tam tu hvězdu navíc dám :-)

plakát

Ink (2009) 

Tak perfektně zahraný film jsem už dlouho neviděl. Herci to hrají maximálně dokonale. Za herecké výkony bych dal 100%. Dalším mimořádným podkladem filmu byla hudba. Geniální! Také za 100%. Bohužel film se občas nechoval jako celek, takže celkové linii průběhu bych dal asi 80%. Škoda clipovitých blbůstek a screenů. Rozhodně to na kvalitě ale není znát. Jestliže průběh příběhu nebyl tak hladký, tak rozhodně příběh byl. Silně emotivní a s dojemným koncem vás téměř dvě hodiny doprovázel zase další originální příběh, kterému bych dal 90%.

plakát

Adamova jablka (2005) 

Co k tomuto snímku dodat -> dokonalé, nesmírně zábavné a smutné zároveň... Byl to opravdu skvělý film, který si pustím kdykoliv budu mít splín =) Opravdu bravo =)