Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Praha - den & noc (2022) (pořad) 

Pěkně ujetý pořad, který jedině táhne výkon DJ Uwa. Kamera a členové štábu v záběru tomu moc nepřispívají, čekal bych vyšší úroveň záběrů. Úvodní píseň zní hrozivě, ale podtrhuje kvalitu pořadu. Jedna hvězda patří Uwovi.

plakát

Chůvák (2015) 

Další německá dobrá komedie. Docela jim poslední dobou přicházím víc a víc na chuť :-)

plakát

Který je ten pravý? (2017) 

No, takhle nudný a trapný film jsem dlouhou dobu neviděl. Kam se hrabou kanadské a německé filmy podobného žánru. Příběh tam skoro žádný není a to nemluvím o konci. To jsem se ještě držel, že jsem to neoznačil za odpad!

plakát

Největší showman (2017) 

Po dlouhé době skvělý muzikál. Musím se přiznat, že muzikály nejsou můj nejoblíbenější žánr, ale tenhle se mi opravdu líbil. Skvělá choreografie, písně i děj vsazený do 19. století. I když jsem nikdy předtím o P. T. Barnumovi vůbec neslyšel, musím říci, že ve filmu byl vykreslen v dobrém obraze, i když ve skutečnosti takový dobrák nebyl. Na film to ale nemělo žádný vliv, protože sami autoři informují, že to je pouze inspirováno jeho životem. Mám ale takovou technickou poznámku, nevím, jestli jsem sám, ale vůbec jsem doteď nevěděl, co znamená slovo "myriáda". Ještě, že rozumím anglicky, kde zpívali milión.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Když jsem šel do kina, netušil jsem, co od toho očekávat. Věděl jsem akorát, že se to bude odehrávat před Harry Pottrem a že tam kufřík se zvířaty. I přes nepříliš zářný začátek, jsem byl docela překvapen. Pěkné efekty a hudba, jak už jsem zvyklý z předchozích čarodějnických filmů, tu rozhodně nechyběly. Obdivoval jsem, jakou představivost má stále Rowlingová, kterou umí pomocí režiséra Davida Yatese a herců Eddieho Redmayna, Dana Foglera a dalších přenést na filmové plátno. Tento film beru spíše jako úvod do nové série filmů, které budou následovat. Doufám, že se to ještě v dalších dílech více rozjede a to nejlepší nás ještě čeká.

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

V kuse 3 hodiny sledovat tento film bylo opravdu náročné, ale o efekty nebylo nouze. Ani jednou jsem se nemusel podívat na hodinky a říkat si kolik zbývá do konce, i když mě to po nějaké době lákalo. Musím říct, že mě to i docela zabavilo, i když si myslím, že by ten film měl být kratší. Občas se tam objeví nějaký ten vtípek, ale jinak tam celou dobu hrají hlavní roli 3D efekty. Jsem opravdu zvědavý, jestli se dají ještě vůbec nějak vylepšit, protože si myslím, že v tomto filmu byly využity na maximum. Nejsem si jist, proč je tento film pojmenovaný "Zánik", spíše by se to mělo jmenovat "Zničení Hong Kongu". Než jsem šel na tento film, v duchu jsem si říkal, jestli mě ještě něčím může překvapit. A překvapil. V průběhu filmu jsem se zamýšlel, jak ten film dopadne, a ono to teda pěkně dopadlo. Zřejmě se to dozvím příště. Musím ale pochválit hudbu, protože ta byla opět dokonalá. Spojení Steva Jablonskeho, Hanse Zimmera a Imagine Dragons se dle mého názoru povedlo.

plakát

Srážka s mimozemšťanem (2011) 

Docela odlehčující komedie s mimozemšťanským vtipem. Konec se dal očekávat, ale myslím si, že to bylo dobře strávených 100 minut.