Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (161)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Spřátelení(+) a spolubydlení rozvádějící se čtyřicátnice s trojicí mladých, začínajících filmařů v povrchnosti konkuruje lecjakému televiznímu sitcomu, také by se klidně dalo rozepsat do odpoledního rodinného seriálu. Na druhou stranu je nekonfliktním způsobem milé, odpočinkové, vtipné (i když vyloženě komediální zakopávání mu spíš škodí). 50 % ()

Smisek 

všechny recenze uživatele

Nádhera :) Strašně milý film..není třeba se u filmů neustále bát, oddávat se akci, plakat u romantických klišé nebo brečet smíchy u přiblblých vtípků. Home Again (český překlad filmu se v tomhle případě opravdu nepovedl) je úžasný milý film..trošku komedie, trošku drama..v zásadě vás film zavede na hodinu a půl do L.A. plného velmi sympatických postav (zejména herci tomuhle filmu hodně pomohli) a originální zápletky..a zabaví, po celou dobu. O tom přece filmy jsou ne? Rozhodně můžu doporučit návštěvu kina..na ten film brzy zapomenu, ale potěšil velice a rád ho uvidím znovu :) ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Áno, áno. Kríza ( ženského ) stredného veku, klišé ako po daždi ( aspoň, že v závere to uschne ), romantika skôr pre puťky a neprívetivý humor. Je to film, ktorý sem preliezol časom z osemdesiatiek a devädesiatiek, lenže s tým rozdielom, že vtedy to bolo zábavnejšie a dnešná doba se veľmi na trendy minulosti navnadiť nedokáže ( nehodlá ). ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Prvá reakcia po skončení filmu (a asi 92x počas neho) bola: Čo je toto za shit? Ale vážne, toto už je nový level romantickej komédie: nie je ani vtipná, a takmer vôbec romantická. Teda, smial som sa, ale skôr na tom, že to je fakt totálna hlúposť a na jazyku som mal otázku: komu niečo takéto vôbec napadne dať do scenára? Jedna hviezda za dvojicu dcér, ktoré film nezachránili, ale boli dosť v pohode a vtipné. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Podle mě nebyl tento film špatný, ano, měl chyby, ale který film je nemá? Co bych na něm pochválila? Určitě námět, ten se povedl a měl něco do sebe, stejně tak výběr postav, všichni se k sobě výborně hodili a báječně se doplňovali. Reese ztvárnila svou roli výtečně. Film nepostrádal vtip a místy se objevila i nějaká ta romantická scéna. Co filmu vytknout? Tak těžko říct, určitě mu něco chybělo, postrádal jiskru, šmrnc. A nebylo by od věci trošku rozvinout scénář, přidat víc napjatějších okamžiků, trošku něčeho, co by film rozjasnilo nebo prozářilo. Pokud se však trošku zamyslím, myslím, že se celkem povedl a řadit jej mezi průměr nebudu. Doporučení jen pro ty, kteří se na něj opravdu podívat chtějí. Třeba moje hlavní motivace k dokoukání byla Reese, nevím, jestli bych se na film podívala, kdyby v něm nehrála. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (4)

  • Postava Lake Bell má ve filmu stejné příjmení jako v reálu. Hraje zbohatlici Zoey Bell. (hansel97)

Reklama

Reklama