Reklama

Reklama

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do města, kde se narodila a vyrostla. Zpátky ke kořenům! Doma si chce utřídit myšlenky a začít znovu od začátku. Vždyť život začíná až po čtyřicítce, říká se. Nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkama! „Na svoje narozeniny to vždycky přeženu, utrhnu se ze řetězu..  a pak zpátky do normálu." těší se Alice. S návratem do normálu to ale nebude vůbec žhavé a její život nabere zcela nečekaný směr. Na oslavě potkává tři mladíky, s jedním z nich stráví noc a všem pak nabídne, že u ní mohou chvíli bydlet. Najednou má v domě o dost větší rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah, snad dokonce lásku. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Banální příběh o tom, jak se Alice posune ve svém životě dál. Jenže aby bylo originalitě učiněno zadost, potřebuje k tomu tři nahodilé podnájemníky. Jen v továrně na sny se triu aspirujících filmařů dostane příležitosti spát v zahradním domku dcery oscarového režiséra (a jednomu v její posteli). Český název je ale naprosto zavádějící - protože ani mladé ucho (jehož jméno jsem už zapomněla), ani ex-manžel Michael Sheen nejsou pro Alici ti praví. (Zvlášť proto, že mladší je povahovou kopií toho staršího.) Alice si v prosluněném LA znovu buduje svůj domov a ke svým dvěma dcerám adoptuje tři dospělá děcka. Není to vlastně ani moc zábavné, nijak romantické, a místy dlouhé i při adekvátní stopáži. Ale jestli se Meyers mladší něco pohlídala, tak je to vizuál, protože kdyby nic jiného, tak se na to alespoň dobře kouká. Stejně se při oné závěrečné scéně neubránítě pocitu, že Alice možná je znovu doma, ale ta nová rodina, kterou si tak zálibně prohlíží, jen těžko bude reálně fungovat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americká romantická komedie o tom, že i ve čtyřicítce je možné se zamilovat a prožít si hezký románek, navíc u sebe ubytovat celkem tři mladé muže, kteří mají svůj sen a jdou si za ním. Celé je to tak nereálné, že se mi to prostě moc nelíbilo, nemluvě o tom, že ta komedie se z toho vytratila a film je jen takový, aby nikomu neublížil. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Trojka jako lék na rozchod? Ále, přece nebudeme takoví troškaři. Reese se jednoho čerstvě zbavila a než se nadála, měla další tři chlapy v chalupě. Tedy spíš zajíčky, nadějné to začínající umělce. Časem se objeví i opelichaný budoucí exmanžel, kterému se zastesklo po rodinném krbu a full servisu. Jak tohle skončí – kupodivu docela rozumně, což se rozhodně nedalo čekat. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“VŠECHNO MÁ SVŮJ DŮVOD. I TO, ŽE BYDLÍME U TEBE…“ /// Divný lidi (i ty Reese – v podstatě hraješ zase jen jakousi manželku). Divnej příběh (páč tam jsou ty divný lidi). 40tiletá bába (no dobře máma) a koloušek – takže ten týpek je taky divnej….ale možná je to pro holky. Nebo milfky. Idylický soužití třech mlaďasů u mámy se dvěma parchantama v L.A. Takže kolem máme svět filmu, jakoby celebrity… není to romantický, ani vtipný. Není to rodinný… možná nadržený… Ze života, kterej se mě netýká. Navíc z toho čumí takovej skrytej vopruz. Blee.. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, jak do baráku dostat 3 mlaďase. 2.) Nevím, jak dostat 3 mlaďase z baráku. 3.) Thx za titule „espectro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $27,020,284Tržby Celosvetovo $37,225,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Neškodný rodinný film s ktorého trčí troška šablóna ale je v medziach stráviteľný. Reese už mierne stráca iskru ale v danej úlohe ešte ušla. /60%/ ()

Galerie (65)

Zajímavosti (4)

  • Postava Lake Bell má ve filmu stejné příjmení jako v reálu. Hraje zbohatlici Zoey Bell. (hansel97)

Reklama

Reklama