Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (4 184)

plakát

Česko na drogách (2024) (seriál) 

Dobré vidět, informačně zajímavé, k formě mám ale trochu výhrady. Cyril už měl hlavní roli v seriálu ČT Zrádci (2020) jako dealer, tam to bylo taky trochu pojaté jako dokument, takže taky jakoby pokračuje ve vysvětlování. 6,5/10

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

Hlavní bylo pro diváka vědět, že se zase bude vysílat Dobré ráno z Brna v téměř ve stejném složení a hlavně že se rejža Mirek (Jan Kolařík) probral z komatu.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 3 (2024) (epizoda) 

Hláška dne: Zasranej Šmadra. Já ti dám básničky Šmardiku... No a je po Šmardikovi. A ještě k tomu čorkařka Morávková. Ale nemůžu si pomoct, pořád z toho mám takový pocit, že se tam tak nějak příliš tlačí na pilu. Přeci jenom ta první řada byla taková uvolněnější. 7/10

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 5 (2024) (epizoda) 

Rejža Mirek objeví pilule pro koně a dělají mu náramně dobře, ty modré, ty růžové naopak, ty působí jako anestetikum. A zrovna je návštěvní den v ČT Brno a návštěvníci o zastihnou plazícího se po chodbě. No a Šmardík? Ten se snaží přežít jako rychlý rozvoz jídla na kole.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 6 (2024) (epizoda) 

Mirku běž domu, to jako k sobě domu. A zavřít ravou kostimérku v kulisárně nápad jistě dobrý, vyvázla jen se zdrátovanou čelistí.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 7 (2024) (epizoda) 

A najednou byl konec. O čem že to vlastně bylo tentokrát? Tentokrát nic přímo v televizi. Cyril se fotí s Andreou na jeho zahrádce v té jeho boudě. Johana si připustí Šmardíka víc k tělu a pak jdou spolu hledat sponu k Mirkovi. A nic víc.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 8 (2024) (epizoda) 

A je konec. Těch 8 dílů zase tak rychle uteklo. A najednou střih a z titulků se dozvíme, jak tentokrát kdo skončil, třeba rejža Mirek na stáži ve Televizi v Mongolsku.

plakát

Ikony Kamila Střihavky - Jan Toužimský (2024) (epizoda) 

Takhle, nikdy jsem nebyl a už ani nebudu fanda do Arakainu. V RockOpeře Praha jsem taky ještě nebyl. Nicméně Toužimský má velmi výrazný hlas, o tom žádná. A jak vidno, daří se mu velmi dobře. 7/10