Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jisté deja vu, které pociťují po Mirkově návratu ve štábu všichni, objasní králík šampion. Mirek konečně promluví a Radka v souvislosti s tím prožívá velké zklamání. Pája se Slávkem zatím řeší neřest maskérky Bohuny. Jejich akce se ale vymkne kontrole a podle plánu se nevyvíjí ani večeře u Radky. Kromě pozvaného Vítka a Johany se totiž nečekaně objeví i Klára, která zabere Mirkovi postel. Johaně pak definitivně dojde, že Vítka podceňovala. (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po těch 2 slabých epizodách konečně díl, u kterého jsem se naprosto upřímně uchechtl. Z rodinné večeře šlo teda vytřískat daleko víc hlášek a vtipných momentů, ale linka okolo všežravé maskérky to zachránila aneb karma je zdarma. ()

Reklama

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší je Mirek(J.Kolařík)-např.sypoucí si cigaretové špačky na hlavu... . Radka(Z.Zlatohlávková) je výborná, třeba jak s chutí "sjížděla"pivo... . Mára(V.Hauser)+Horst(R.Nevěčný) zase perlí... ,stejně jako asistentka režie Alžběta(T.Volánková). Kuchař Slávek(S.Bílský),kostymérka Pája(N.Mucha) a všežravá maskérka Bohunka(čím dál lepší R.Dvořáková)to rozjeli ve velkém stylu... . Výborná je taky Irena Boháčková(hraje ji Mariana Chmelařová). //Mirek,Radka a její děti bydlí v domě na ulici Za parkem 6 v Brně-Medlánkách. //Na začátku se mihli Monika Absolonová,Milan Šteindler a sportovkyně Kristina Maki. V tomhle dílu zazněly písničky: Rána v trávě(P.LohonkaŽalman a spol.) a Dva modré balónky(zpívá ji Josef Zíma). Těším se na 7.díl... . ***6.díl je na webu Č.televize : ČT 1, pondělí 12.2.2024, 21.25 . ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mirek je teda pořád šíleně na ránu a Bětka zas pro změnu nesnesitelně moralistická, ale je třeba říct, že tenhle díl byl po delší době zas pořádně vtipnej. Ať už na začátku se starým dramaturgickým plánem a Absolonová + Štěindler + králík, nebo pak linka s Bohunou a jejím jídlem, či nečekakou návštěvou v podobě Kláry. Jen teda s odmítavám přístupem Šmardy je otázkou, kam vlastně tahle celá řada směřuje, a jestli jen neudělá takový oblouk k tomu, aby se vrátila zpět na samotný začátek. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama