Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdo jde na tradiční ples České televize, někdo na Radčinu premiéru v divadle X10. Vítek s kamarádem Jirkou překvapí Johanu svým podnikatelským plánem. Osamělý Mirek na plese potkává svou bývalou přítelkyni Jitku, která mu otevře oči. Andrea se seznamuje s osudovým mužem a Horst dostane od Plíhala důležitý úkol. Konec ukáže, kdo s kým je opravdu kamarád. (Česká televize)

(více)

Recenze (22)

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Od (zřejmě definitivního) finále bych si představoval mnohem víc. Opět jsme ztráceli čas s beranem. Ačkoliv ho Cyrilovi přeju, tahle nevtipná linka šla v epizodě podstatně zkrátit a na plese se mohlo odehrát něco dramatičtějšího, byť proslov vtipný byl. Chválím Faceshopping od Sophie, ale ty závěrečný titulky vnímám jako facku každému fanouškovi tohoto seriálu. Držím se abych nedal dvě hvězdy místo tří. ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, tak nic no. Letadlo se od ranwaye neodlepilo, ale zadna tragedie se nestala, piloti vcas zabrzdili. Divim se pani Spinar, ze do toho sla, stat se exponentem v muzeu rarit neni podke mne nejlepsi zpusob, jak zdvihnout lgbt problematiku. Udelat si ze sebe legraci, oka, ale vice nez trochu zalezi i na kontextu. 4/10. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Dobré ráno, Brno - Kdes celou noc bylo? - Říkaly mi hlasy - Žes mně opustilo“. Když jsem si v jednom z předešlých komentářů posteskl, že první série skončila prakticky nejslabším dílem, tak rozloučení s tou druhou (a dost možná s celým projektem) bylo víc než důstojné. Jak byla celá řada o poznání slabší té předcházející, osmá epizoda pár tonoucích z vody vytáhla. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když druhá řada seriálu byla slabší než ta první, pořád jsem se měla na co těšit. Závěrečná epizoda mě pobavila. Ne že bych se zrovna smála nahlas, ale to přece není nutné. Vtipných okamžiků bylo dost. Beran nebo kozel, Cyrilova kytice, děkovná řeč na plese, Radka v hlavní roli pod taktovkou bezvadné Daniely Špinar, diváci, kteří nevěřícně zírali na to veledílo s baletem, nervozita režisérky při premiéře...A ten závěr! Děkuji, pane Prušinovský. Rychle zase něco natočte prosím. Pondělky bez vás budou nudné. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborné zakončení celého seriálu : 5 * a 86 %. Padělatel Luboš(R.Slovák) zase perlí. Stejně jako ředitel brněnského studia ČT Plíhal(D.Hřebíček) : "čert sere vždycky na největší hromadu..." . Zato debilní kraviny tranďáka D.Š. jsou dost vopruz. Vím od jednoho známého, že na ty jejich progresivní divadelní hokus-pokusy chodí v reálu ještě míň lidí, než těch max.20, kteří byli v seriálu ... . Zato povedený byl ples ČT : J.Lábus spí, programový ředitel z Prahy balí rosničku Andrejku(S.Lewandowska) a nakonec se vezmou. Horst (R.Nevěčný) při přebírání ceny Zaměstnanec roku ČT taky dobře zaperlil. Divadelní kritici si zahráli sami sebe: Josef Chuchma(kritik 1), Marie Reslová(kritik 2), Vladimír Hulec(kritik 3). A úplný závěr to dorazil aneb jaké byly další osudy hlavních postav. Např.Mirek Kurš (J.Kolařík) skončil na stáži v mongolské veřejnoprávní televizi. Radka se zase stala hvězdou Dejvického divadla v Praze atakdále . I v posledním dílu je dobře vybraná hudba. ***Poslední 8. díl je na webu Č.televize : ČT 1, pondělí 26.2.2024, 21.30 . ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama