Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Biografie (3)

Adrian Pasdar (herec / režisér)

27.02.2007

Adrian Kayvan Pasder se narodil v roce 1965 v Pittsfield, Massachusetts, USA, otci Homayoon Pasdarovi, srdečnímu chirurgovi, narozenému v Íráku, a matce Rosemarie Sbresnyové, zdravotní sestře, narozené v Konigsbergu v Německu, která se po přestěhování do Francie stala učitelkou angličtiny.V roce 1983 Adrian odmaturoval na… (více)

Hayden Panettiere (herečka)

27.02.2007

Hayden se narodila manželům Skipovi a Lesley Panettierovým v roce 1989, jako první z jejich dvou potomků. Nyní žije se svými rodiči i mladším bratrem Jansenem v New Yorku. Již odmala ji matka tlačila do showbyznysu a už v jedenácti měsících hrála v reklamách, natočila jich přes padesát a zhruba ve čtyřech letech byla vybrána do… (více)

Masi Oka (herec / producent)

17.03.2006

Celým jménem Masayori Oka, se narodil v roce 1974, 27. listopadu, v Japonském hlavním městě Tokyo, kde ale pobyl jen krátce. Jako šestiletý se přestěhoval z Tokya do Los Angeles v Kalifornii, USA, kde žije i nyní. Po střední škole Harvard-Westlake School nastoupil na vysokou školu, na Brownovu univerzitu, kterou skončil v roce… (více)

Reklama