Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Generation Kill (2008) (seriál) 

Četl jsem knížku Těsně vedle od Nathaniela Ficka a musím říct, že se ve všem shoduje se zápiskama od Evana Wrighta. Skvělě a realisticky natočené, parádní vystižení charakterů, jen pořád nemůžu pochopit jak takovej čů*ák jako Captain America to mohl dotáhnout v tak elitním sboru až na kapitána. Holt v každé profesi jsou ve vedení jak schopní, tak totální zmetci. P.S. Iceman rules!!

plakát

Battlestar Galactica (2004) (seriál) 

Spolu s The Wire by měl mít vlastní kategorii, kde by bylo možno udělit hvězdiček 6. Víc netřeba dodat.

plakát

Ve jménu vlasti (2011) (seriál) 

Zatím paráda a proto se modlím, aby následující série byly stejně kvalitní. Damian Lewis je úžasnej.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Musím naprosto souhlasit s většinou. První 3 série byly skvělé, zasloužily si plný počet hvězd, bohužel od 4. série kvalita postupně klesá a jelikož to musím hodnotit jako celek, tak snižuji hodnocení na 3 hvězdy. Nechápu, proč musí scénáristi všechny seriály zbytečně natahovat a tím tak seriálu škodit. Ještě bych překousl úbytek nápadů, to je se vzrůstajícím počtem dílů pochopitelné, ale vyloženě na nervy mi leze ten uměle dosazený smích do míst, kde se to vůbec nehodí. Většina dialogů není vtipná a když už je, pak se musí v dílu opakovat několikrát za přítomnosti nepřestávajícího smíchu "živého" diváctva, při kterém mi tak akorát začne vřít krev. Díky pánové, ale nemusíte mi naznačovat kdy a čemu se mám smát, to si s dovolením určím sám.

plakát

Vítejte v džungli (2003) 

Oddychovka na večer, kdy si vlezete do teplé postele, dáte si nějakou mňamku a začnete si užívat, jak The Rock při plnění úkolu pro svého šéfa rube jednoho zabijáka za druhým, včetně celé offensive line úřadujícího mistra NFL. Chcete-li se druhý den postavit na vlastní nohy, VŽDY volte Beckovu první možnost:)

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Zajímavý tah, zasadit příběhy Sherlocka Holmese do moderní doby, vyšel. Někteří to kritizují, u mě je to spíš naopak. Jediné co mi trošku vadí, je arogance Sherlocka v některých případech. Každopádně se těším na další díly.

plakát

Nejlepší střela (2010) (pořad) 

Konečně reality show, která je zajímavá a ve které hraje roli jak psychická vyrovnanost, tak schopnost zacházet se všemi druhy zbraní. Proto i favoriti, kteří ovládají většinu zbraní, můžou vyhořet na vrhání nožů a to dělá tuto show neuveřitelně napínavou a nepředvídatelnou. Když ukážou své schopnosti střelci jako J. J. Caraza, úplně slintáte blahem. Jak je v reality show zvykem, dojde k intrikám, taktizování a pomlouvání, takže si brzo najdete svého favorita nejen díky schopnostem, ale i díky chování, které mu u ostatních může zlomit vaz. Navíc Colby má super emerickej přízvuk. So lets see who is going to earn 100 000 dollars and the title of Top Shot!!

plakát

Policejní odznak (2002) (seriál) 

Policejní jízda, kde postavy jsou jak kladné, tak záporné, takže jen co si někoho oblíbíte, za chvilku se může zachovat tak, jak byste nečekali. Akce parádní a kolikrát si přejete být členem Vicova týmu, když zrovna chlapci provádějí zátah na nějakého drogového bosse a po té, co všem nakopou prdel, na místě zanechají kartičku s nápisem: Strike team was here! Mojí oblíbenci jsou Dutchboy a Lem.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Soudkyně: Homer dále nahradí Bártovi škodu, je-li to vůbec možné. Homer: Hmmmmm...jelito. Simpsonovi, to je nadčasová paráda. Mimochodem, jeden z mála seriálů, který je o dost lepší s dabingem. Howgh, domluvil jsem!!

plakát

Serenity (2005) 

Ach jo, tento film byl stvořen s cílem nějak zakončit seriál Firefly, který měl ohromný potenciál, avšak díky milému studiu Fox byl ukončen v průběhu první série. Proto nechápu komentáře, kde si stěžujete, že půlku filmu nevíte kdo je kdo a podobně. Pak tomu filmu dost neprávem dáváte malé hodnocení, ale tak je to vaše věc, možná jste jen líní shlédnout super Firefly.....vaše chyba. U mě 4*, přislo mi to slabší jak seriál.