Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (7)

plakát

Míň je víc (2015) (pořad) 

Když už jsem tam byl, tak musím dát aspon ty 3 hvězdy :D. Ale jistě by se tu dalo spousta věcí vylepšit. V první řadě formát soutěže. I do té půlhodiny by se dalo vměstnat o hodně víc otázek, místo kokotin co ze sebe vypouští Honza Smetana. A taky aspoň cestu by mohli zaplatit, když už se člověk dostane do finále a vleče se tam přes půl republiky.

plakát

Frank z džungle (2010) (seriál) 

Frank mě neskutečně baví. Jeho skvělé hlášky, neustálé dohadování s kameramany a růžové crocsy na cestách džunglí jsou, narozdíl od jiných podobných rádoby dobrodruhů, originální a vtipné. A taky jsou tu zvířátka, a ty já mám rád :).

plakát

Hostiny génia Hestona (2009) (seriál) 

Tento týpek je blázen. Jinak si to neumím představit, jak může vůbec takové věci vymýšlet. Těžko se to popisuje, ale kdo má rád jídlo a pořady o něm, tady dostane orgastický nářez v podobě neskutečných podob jídla.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Akční nářez alá Matthew Vaughn. Tento režisér má na podobné filmy nesporný talent a mě vždycky zaručeně pobaví, tak doufám, že bude ve své tvorbě pokračovat.

plakát

O myších a lidech (1992) 

Docela nuda. Podobných příběhů jsou stovky (jeden trošku debilní, druhý chytřejší, který se o toho prvního stará) a většina z nich má až moc vysoké hodnocení. I když výkon Johna Malkoviche byl excelentní, pořád to byla celkem nuda. 60%.

plakát

Warrior (2011) 

Wow...Ačkoli nemám příliš v lásce filmy o bojových sportech, tento řadím jednoznačně k nejlepším, které kdy vznikly. Je sice plný klišé, ale jeho emocionální přesah se vám dostane pod kůži. Také výkony herců jsou na vysoké úrovni. Za mě především Tom Hardy, který je pro takové role jako stvořený. Už jen jeho pohled a měl bych hovno v trenkách.

plakát

Lucy (2014) 

WTF the fuck? První polovinu se film tvářil celkem slušně, říkal jsem si, že i ty 4 hvězdy by to mohlo hodit. A čím více schopností Scarlett měla, tím se snižovalo moje hodnocení, i když jako vždy byla excelentní. Vypadá to, že Luc Besson se asi dal na úžívání LSD, ten konec jsem fakt nepobral.