Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (27)

plakát

Rivalové (2013) 

Pro mě je to ten nejlepší film, jaký jsem kdy viděl. Hudba od Zimmera dokonalá. Herecké výkony fanastické. Jak od Daniela, tak od Chrise. Těch 160 korun za vstupenku se vyplatilo.

plakát

The Invincible Eight (1971) 

Nora Miao byla ve svých devatenácti opravdu hezkou a šikovnou herečkou(nedivím se, že jí Bruce Lee angažoval do Fist of fury, Way of dragon a chtěl jí i do Game of death). Vlastně ten film stojí podle mne na ní a Jamesi Tienovi.

plakát

Americký zločin (2007) 

Každou minutu filmu jsem si tajně přál, aby do filmu vstoupil někdo typu Schwarzenegger nebo Willis a zachránil Sylvii, ale to se stát bohužel nemohlo. Ty co dávají tomuto filmu negativní hlasy bych nechal prožít stejná muka a pak ať něco říkají.

plakát

Jednadvacet hodin v Mnichově (1976) (TV film) 

Film jako takový je dobrý, ale scéna na letišti byla ve skutečnosti trochu jinak. Těch policistů tam bylo jen 5, měli nevhodné pušky a oni vůbec nevěděli, že teroristů je osm. Navíc film neukazuje jakých chyb se dopustila postava Williama Holdena ve skutečnosti, ale to bych pochopil, protože zpráva o tomto útoku byla tajná. To tento jinak vynikající film u mne sráží na 3 hvězdy.

plakát

Den konce světa (2005) (TV film) 

Velmi dobrý dokument. V první části New York pod vodou, ve druhé Berlín zničen, ve třetí Londýn v karanténě a v poslední části tzv. "strangelet". Je jen škoda, že část o supervulkánu v Yellowstone parku BBC vystřihla a nechala si to jen pro své vysílání.

plakát

Iron Sky (2012) 

Já jsem se u toho slušně bavil. Takhle to dopadne s naší planetou pokud se něco nezmění. Jasný vzkaz autorů filmu.

plakát

Zimní šampionát zvířat (2006) (TV film) 

Tento díl byl lepší než první. To, že zde jsou navíc lidé jako Simonn Amann nebo Hermann Maier je jen dobře. Navíc ten hokejový zápas Kanada - lední medvědi neměl chybu. Pak jsem se pobavil u dálkového běhu na 50 km, kde všichni běží a tučňáci jdou, pak plavou ve vodě a nakonec znova jdou a sob během běhu začne tančit - velmi vtipný.

plakát

Generál Patton (2009) (seriál) 

Vynikající dokument o generálu Pattonovi, který mohl osvobodit i Prahu, kdyby kašlal na rozkazy a řídil se svým rozumem. Osobně bych mu to přál a kdybych žil v jeho době, byla by pro mne čest se sním setkat.