Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Rambo III (1988) 

Je to prostě klasika, nemůžu si pomoct, ale tyhle krásně naivní dialogy už dnes ve filmu neuvidíte.. ‎1. "Jeden muž proti vycvičenému komandu, kdo si myslíte, že ten muž je? Bůh?" 2. "Ne, bůh by měl slitování, on nemá!" Tenhle film (stejně jako celou sérii) jsem viděl až ve svých 23 letech, ale měl jsem pocit, jakoby mě ten film vrátil do dětských let.. . Sračka? Ano! Ale jaká!!!

plakát

Gympl (2007) 

Pokud si odmyslím, že herecké výkony ve filmu v podstatě u všech obsazených dost pokulhávají a podívám se na děj, pak si myslím, že jde o dost nedoceněný film. Velmi dobře vyjadřuje "problematiku" ze všech úhlů pohledu. Nejsou to jen žáci, kteří jsou zašlapáváni a jejichž individualita je systematicky ničena, ale také sami učitelé, kteří také řeší své problémy. Byrokracie nepotřebných podpisů a omluvenek, přes třídní knihu až po razítko na formuláři. Ukázka toho, že kdo má peníze dojde nejdál a toho, že chudí vždy všechno nakonec slíznou za ty bohatší. We all are just "another brick in the wall"!

plakát

Město andělů (1998) 

Kdybych neznal Nebe nad Berlínem, řeknu, že jde o lehce nadprůměrný romantický film. Takhle říkám, že je to svatokrádež a průměrný romantický film.

plakát

Obřad (2011) 

Film je v podstatě velmi průměrný. Chcete-li si udělat hezký večer u nějakého hororu se svou dívkou a víte, že opravdový horor by vaše drahá polovička nemusela unést, je tento film ta pravá volba. Je to místy lehce děsivé, ale opravdu jen lehce. Herecké výkony až na samotného Anthony Hopkinse, na kterém film ovšem stojí, zde prostě nejsou. Kdybych odmyslel Hopkinse, pak jediné opravdové plus tohoto filmu jsou zde hezké záběry na mé oblíbené město - Řím. Tedy jedna hvězdička za Hopkinse, jedna hvězdička za Řím a jedna za průměrnost zbytku. Nic víc v tomto filmu není.