Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (932)

plakát

Interstellar (2014) 

Hmm nic moc, začátek super, vesmírná část ok, první planeta velmi dobrá, vesmír OK, druhá planeta trochu mimo, vesmír no po pravdě ani Chuck Norris by tohle nedokázal pilotovat, cokoliv po šíleném připojení k poškozenému modulu bylo zcela mimo a nemá smysl film sledovat dál. Vzato kolem a kolem, tak námět je bezva, provedení vcelku jde, ale to časové propojení, let do centra černé díry, 5ti dimenzionální prostor ve čtyřech dimenzích ala velká knihovna... to fakt ne. Nechápu, že to má tak vysoké hodnocení, ale to u mě není poprvé.

plakát

Koupili jsme ZOO (2011) 

slaďárna pro holky, ale zvířecí záběry jsou super

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

vcelku mě to chtylo i když bych nečekal, že kombinace Beverly hills a sci-fi může existovat. Ale může krom postapo žánru zde uvidíme i nějakou tu erotiku a sexy mladé kočky. Určité detaily zcela nehrají, některé zvraty jsou hodně mimo a některá sexualita by mohla opravdu vzniknout jen mezi hromadou naddržených teanagerů, kteří zapomínají na nebezpečí kolem.

plakát

Národ Z (2014) (seriál) 

Rozhodně to není odpad, ale ani 5*. Je to slabší zástupce žánru se slabou kamerou, hrozným šedým filtrem, slabšími hereckými výkony, neuvěřitelně rychlou zombie přeměnou, nikdy nekončícím stavem munice.... ale taky občasnými vtípky, zombie miminem, psem husky v Aljašské základně vládního špiona, ujetého DJ celo světového rádia z tamtéž... Prostě stojí to za shlédnutí.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

O důvod víc je rovnou střílet, když je sejmete ještě na jejich člunu, tak se nic takového nestane.

plakát

Robocop (2014) 

Hodně slušně natočené, rozhodně to nedělá ostudu předchůdci. Příběhová linie mi zcela nesedla, ale doufám, že přijde druhý díl.

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Not bad, not great! Prostě to tak nějak celou dobu očekáváte a stane se to...

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Dostal jsem to co jsem očekával! prostě sci-fi, tak drsné, že by urvalo kule i alienovi a přesto s místem pro humor. Víc takových filmů prosím!

plakát

Mistr jehly (2012) (pořad) 

stává se to velmi repetitivní, ale stále je na co koukat. některé challange jsou zcela mimo realitu a nechápu jak se může někdo najít jako human canvas. Tradiční šílenci jsou na konci každé sezóny kdy nechají tatéry udělat cokoliv na velkou část těla zcela dle nápadu umělce. V jedné sezóně se ukáže, že to ne vždy jde jak má. Pokud člověk proskakuje pouze úkoly a hodnocení tak je možno vidět show za polovinu času.