Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (49)

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

měl jsem dva starší bratry, takže horrory sleduju tak od 12 let... tohle je historicky nejlepší hororový seriál, s tím, že všechny které jsou za ním překonává několikanásobně. Takhle jsem si to představoval =)

plakát

Aréna Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) 

Za to, ze nikdo jinej to v CR nedela a za to, jak to zde vsichni hodnoti odpadem ***** ... chapes 5 😀 vyser si voko kritiku!

plakát

Červená Karkulka (2011) 

zakopanej vlk je v tom, že to mělo být o hodinu kratší. Vedlejší věc, kterou film nabízí, je instruktáž jak na rozplizlost nekonečný roztahovanosti. A ten konec ..

plakát

Divoši (2012) 

To co tam předvádí Toro =)) za to bych ho z fleku zavřel do krimu se zvýšenou ostrahou, protože tenhle kousek, tenhle kousek to wole nehraje =)) On je normální divoch! Perfektně zobrazená moc, která byla nabita z ilegalní činnosti a stejně dobře i následky, které si to sebou nese. Viděl jsem cocaine cowboys a to jak to zahrála Salma mi sedí na vdovu. Je schopná obětovat kohokoli, ale z prapodivných mocenských úletů se chová iracionálně ke své zajatkyni, o které je tenhle film ve své podstatě. Herecký výkony jsou ze šuplíku - kterej se nazývá kurevskej nátěr. Nikdo to tam nekazí. Psal bych na to fejetony, ale hlavně musím říct jedno. Za posledních 10 let jsem se nikdy nepodíval na film dvakrát po sobě. A to hned druhý den! Mafianský gagsterky sosám jak opium. Ten šoustací trojúhelník mi zamotal palici do rotace s přetížením vesmírnýho startu - furt jsem se to snažil pochopit a ikdyž jsem to nepochopoval - tak mě to zvláštně příjemně sralo... 95%

plakát

Drive (2011) 

Bryanu Goslingovi věříš každou grimasu. Chlapeckej výraz a přitom takovej satan, když se nasere (stejně jako ve filmu Believer). Násilné situace předchází nebo doprovází nezvykle příjemná, uklidňující doprovodná hudba, která vytváří v divákovi soustředěnost a o to větší pohoršení. Násilí je také vedeno převážně chladnokrevně - (zblízka) s citem pro detail. Každá oběť tak má svůj konec, jež důkladně vnímáš (kdežto v běžným krváku můžou umírat tucty a skoro nikoho nelituješ). Kladivo jako instrument bolesti je zde taky velice zajmavý, v jiných filmech klišé, ale v rukou Goslinga je to nový dojem. 2 třetiny filmu působí jako odpočinkový snímek. 3. třetina se soustředí na vendetu a krveprolití, za skoro, zde neprůhledným motivem láskou. Na kukačku s přítelkyní doporučuji jiný filmy. ;-) Ryane, seš pěknej prasák

plakát

Dům na konci ulice (2012) 

uspávačka. Jedno téma točený na osmdesát způsobů, posledních 50 let

plakát

Dům snů (2011) 

tolikrát osouložený téma, že se dá říct, že tenhle film je děvka. Od začátku filmu prozrazený jak to všechno je a bude ... jestli si vážíte svého času - doporučuju nekoukat ani na trailer a rychle pryč. Je to přímo smutný. Jednu hvězdu za to, že moje čivava měla strach, ale bohužel ani ona ne z filmu - bála se jen, když byl na "plátně" ten příšernej britskej nosoprasekrys ...

plakát

Evidence (2012) odpad!

zvažoval jsem jednu hvězdu za to, že tvůrce vymyslel nejabsurdnější a nejnemožnější chování postav, ale bohužel kreténství postav převážilo soucit dát jednu hvězdu. A to bohatě stačí, už ne třeba přehazovat haldu kiksů a hnisu téhle tvorby a jmenovat je. Nicméně některé diváky od 9 do 13 let by si to získat mohlo (a také si je to získala, jak jsem tu četl). Sralo mě to od začátku do konce.

plakát

Grave Encounters (2011) 

tímhle jsem si právě teď (sám doma) vylepšil večer. Ošklivej mazec. Doporučuji zkusit. Nekoukat na trailer a nečíst popis filmu, pak je to ono.. A houkání do palice může začít =) copak romantického se mi teď asi bude zdát. Je to zase o něco víc namakaný než mnoho podobně ztvárněných snímků (real kamery, paranormal aktivity, lekačky). Připomělo mi to Kostku a dokonce je to stejně perfektní.

plakát

Gravitace (2013) 

jen ve dvou rovinách: 1) zábava: bylo složité udržet pozornost při sledování velice slabého výkonu Srandy B. 2) porovnání s podobným filmem téhož roku: Europa Report, tak je Europa NESROVNATELNĚ lepší film! S největší pravděpodobností by bylo vše v pořádku, kdyby tam neobsadili Srandu B., která mi do natočení tohoto filmu nikdy nevadila, ale zrovnatak nikdy nenadchla.