Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (49)

plakát

Evidence (2012) odpad!

zvažoval jsem jednu hvězdu za to, že tvůrce vymyslel nejabsurdnější a nejnemožnější chování postav, ale bohužel kreténství postav převážilo soucit dát jednu hvězdu. A to bohatě stačí, už ne třeba přehazovat haldu kiksů a hnisu téhle tvorby a jmenovat je. Nicméně některé diváky od 9 do 13 let by si to získat mohlo (a také si je to získala, jak jsem tu četl). Sralo mě to od začátku do konce.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) odpad!

Kdyby ta posrana vydra s liskou nevykecali vsechno dopredu.. Nebo vubec, kdyby si odpustili svoje slaboduchy kecy.. Za techto okolnosti "odpad"

plakát

Červená Karkulka (2011) 

zakopanej vlk je v tom, že to mělo být o hodinu kratší. Vedlejší věc, kterou film nabízí, je instruktáž jak na rozplizlost nekonečný roztahovanosti. A ten konec ..

plakát

Nothing Left to Fear (2013) 

nápad by to nebyl úplně špatný, ale provedení je hrozně slabý. Zvukař si zapomněl vzít naslouchátka, takže i nadějná scéna je domršená, ještě dřív než začne. Celý je to postavený na programu digitalizace ksichtu a okolí (stejný úrovně, který mají aplikace na smartphonech), což se posledních pár let strašně rádo využívá při točení (především béček), protože provedení je lacinější než opravdový masky, ale bohužel zároveň strašně laciný pro oko . Skoro nedokoukatelný, ale místo rohypnolu by se to využít dalo. * u použití laciných aplikací na démonizaci ksichtů při natáčení filmu, by to mělo být ze zákono uvedeno tučným červeným písmem na obalu nebo na plakátu, prostě kdekoli, kde je o filmu jen zmínka

plakát

Těsně vedle (2007) 

tentokrát se místo hodnocení zeptám na něco na co nečekám a hlavně nechci odpovědět, protože bych se jedině nasral. Jak můžu skrze csfd najít dobrou komedii, když tahle má 56% ..

plakát

MacIntyre: Nejdrsnější města světa (2008) (seriál) odpad!

snůška lží. Když dokázal lhát o Praze v tak nekonečně oprkslým měřítku, tak uboze průhledným stylem, postaveným na zaplacení ubožákům, kteří za párek v rohlíku předstírali mafiány, tak by si zasloužil kopačku na koule s rozeběhem, doživotním zákaz natáčení a soudní zákaz rozmnožovat svoje debilní geny.

plakát

Gravitace (2013) 

jen ve dvou rovinách: 1) zábava: bylo složité udržet pozornost při sledování velice slabého výkonu Srandy B. 2) porovnání s podobným filmem téhož roku: Europa Report, tak je Europa NESROVNATELNĚ lepší film! S největší pravděpodobností by bylo vše v pořádku, kdyby tam neobsadili Srandu B., která mi do natočení tohoto filmu nikdy nevadila, ale zrovnatak nikdy nenadchla.

plakát

Lesní duch (2013) 

Zábavný =) . Konvenční styl natáčení s rychlým spádem, což je samozřejmě dobře. Režie zkombinovala hnusárny (trochu texaskej masakr motorovou pilou) s japonským a korejským pojetím hororů. Detailní záběry na freak momenty, by mohly děvčata děsit, náctileté děti by dokonce mohli chcát hrůzou =) . Nechybí odkazy na původní ztvárnění: ujebnutá pracka hlavní postavy, motorovka, "koupel v podzemí", brokárna, pohřbení zaživa a možná jsem něco přehlíd. =) Pro ty, kteří znají původní "trilogii" budou nejzábavnější poslední tři vteřiny po skončení titulek. Normálně dobrý =) dal bych 3 ale z melancholie dám 4

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

měl jsem dva starší bratry, takže horrory sleduju tak od 12 let... tohle je historicky nejlepší hororový seriál, s tím, že všechny které jsou za ním překonává několikanásobně. Takhle jsem si to představoval =)

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Perfektní první série, ve které hrál Andy Whitfield, který byl ve třetí nahrazen, protože bohužel už není mezi námi a to jsem nějak nepřekousl a nikdy jsem trojku sledovat nezačal, tak nemohu soudit. A druhá série taky pecková! Andy Whitfield si dokonce náhradníka vybral sám, ale bohužel je poloviční a hlavně mi příjde, že kvůli němu museli i ostatní zhubnout, aby Spartakus nevypadal jako puberťák se svalovou dystrofii