Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (800)

plakát

Seveřan (2022) 

Celkem těžký, drsný, ale úžasný film.

plakát

Kuratorium (2022) (TV film) 

Skvělé udělaný dokument o nepříliš známé skutečnosti česko-moravských dějin. Zaplnilo to další prázdné místečko v mém vidění minulosti. Je vidět, že Ondra Veverka dokument pojal velmi zodpovědně. Líbil se mi poměrně nestranný pohled a vyznění celého filmu.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Prostě klasika všech klasik. Kdybych o tomto seriálu napsal cokoli, už to tady tak 20x bylo.

plakát

Chlap - Amnézie (2022) (epizoda) 

První díl navnadil na další. Taková skoro detektivní zápletka, vcelku dobře zahráno, scénář neurazí a filmy na motivy skutečné události mám rád.

plakát

Falešné obvinění (2003) (TV film) 

Skvělá předloha a skvělý scénář, který by si zasloužil filmové zpracování s vyšším rozpočtem než TV produkce. Skvělé herecké výkony všech obsažených herců. Snad jen Simona Postlerová trošku víc tlačila na pilu.

plakát

Svědectví: Pravda, která měla zůstat skryta (2021) 

Všichni lidé ještě mentálně nedospěli k tomu, aby žili jen z rostlinné stravy. Ale jednou to tak bude. Jsem 11. rok na veganské stravě a zdravotně jsem na tom, vzhledem k věku lépe než většina mých vrstevníků. Film jsem zatím nedokázal dodívat do konce. I proto zvířata nejím. Každý, kdo nemá koule na to, aby tento dokument dodíval do konce, nemá právo jíst zvířata a produkty z nich. Ti ostatní by se měli nad sebou zamyslet.

plakát

Láska vlny přenáší (2022) 

Dirty Kaiten... Polský hříšný tanec, akorát místo tance kaiten. Na mě to fungovalo.

plakát

Podvodník z Tinderu (2022) 

Chtěla krásného, bohatého prince, dostala podvodníka, co jí oškubal o 1/4 mega dolarů... Té naivitě se jen těžko věří. Natočit to v Hollywoodu, řeknu, že to je hrozná sr*čeká...