Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (799)

plakát

Olympijská láska (2019) 

Hrozně stupidní. Klišoidní zápletka, trapné herecké výkony a neskutečně stupidní dialogy.

plakát

Zabij mě, lásko (2024) 

Mne to přišlo celkem vtipné. Mám poslední dobou polské filmy celkem rád. Poláci mi připadají jak Češi, nebo Slováci. Takže bratři nás Moravanů a Slezanů.

plakát

Jezero smrti (2008) 

Nechutné, ale dějově hodně chudé a nenápadité...

plakát

Parazit (2019) 

Dost nudný film. Nechápu tohle vysoké hodnocení. Asi už jsou všichni lidi diváci z kina náročného diváka a jsou zvyklí na 5 minutové záběry do bílé zdi, ale mně tenhle film neskutečně nudil a dal jsem ho na 4x, protože mi byl doporučen, jinak bych ho vypnul po 20min (a dobře bych udělal). Tohle srovnávat s Pulp Fiction je jako srovnávat hrušky s traktorem. Komedie, aby byla černá, musí být především komedie. Tady jsem se zasmál asi 2x, a i ta černota byla spíše světle šedá. Na černou komedii jen depresivní prostředí nestačí. Nudné postavy, nelogická jednání postav (posuzováno Evropanem, nevím, jak to mají v Koreji), nudná, spíše divadelní výprava,... Jak by řekl klasik opravdové, inteligentní zábavy J.da C.: "nuda, nuda, šeď, šeď..."

plakát

Pompeje (2014) 

Velký potenciál, ale bohužel nevyužitý. Za mě nuda plná klišé.

plakát

Božena (2021) (seriál) 

Hodně dobře natočený životopis... Skvělý scénář, skvělá režie a skvělé herecké obsazení i výkony, výborná výprava i kostýmy. Tleskám ve stoje.

plakát

Vůle (2023) 

Dobrý film, silný příběh, i když sklouzával do klišé. Nechápu ale formát 4:3, docela mě to celý film iritovalo.