Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (117)

plakát

Jak ukrást Dagmaru (2001) odpad!

Videl jsem, zapomnel jsem a zily mi to netrha. Toto je vazne vrchol nevkusu.

plakát

Tisícročná včela (1983) (seriál) odpad!

Slatanina, kde je tolik postav a tolik kecu, ze nevite, kdo je kdo, co je co a proc ta postava jedna tak nebo onak. Prvnich deset minut mi stacilo a mel jsem jasno.

plakát

Zkurvená nuda (1997) odpad!

Nazev dava jasne tusit, co vas ceka.

plakát

Dobré světlo (1985) 

Peknej film s Karlem Hermankem a Ivanou Chylkovou. Jana Sulcova taky vyborna. Do hercu by se mela dopsat Eva K. Neherecka, moje ex-kolegyne v praci, stale kamaradka a spriznena duse. Hraje tu tehotnou nevestu na zacatku. Po vsech strankach je to dokonaly film. Za svou roli, byt kratkou si Eva rozhodne zaslouzi byt zapsana v databazi jako herecka. Sam Kachyna ji tu roli nabidnul a to uz je myslim napovazenou.

plakát

Vratné lahve (2007) 

Pro me nejzajimavejsi snimek od Jana Sveraka.

plakát

Requiem pro panenku (1991) 

Na tenhle film jsem dlouho nezapomnel a vzdycky se na nej rad podivam. Nejlip v nedeli po obede, kdyz na parapet busi destovy kapky. To je ta spravna atmosfera, kdy v sobe clovek dostane trochu odhodlani vstoupit spolu s Annou Geislerovou v hlavni roli do baraku hruzy, kde vladne teror ze strany nevyskolenych vychovatelek vyzivajicich se v tryzneni psychickem i fyzickem na chovankynich ustavu pro choromyslne. Tohle je jediny Rencuv film, ktery se mi opravdu libi. Syrovost, hruza, zmatek, strach z vychovatelek a touha po svobode jsou hlavnimi body tohoto filmu. Reziser se nedrzel presne reality, ta je docela jina a ani sama Marika Farova ve skutecnosti zadna mila divenka nebyla, ale film zaslouzi plne hodnoceni. Barbora Hrzanova odvedla skvelou praci. Z Evy Holubove a Jaroslavy Hanusove jde opravdu hruza. "Lenin! Lenin jsem rekla! To zas bude sprcha!"

plakát

Rebelové (2001) 

Jediny plus na tomhle je soundtrack.