Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (510)

geklon 

všechny recenze uživatele

Soukup se na konci devadesátých let stal snad ještě výraznějším sračkerem, něž Troška v nulté dékádě. Avšak jeho filmy točící se kolem hereckého ansáblu z policejní trilogie, si vytvořila svou neopakovatelnou auru a poetiku, která jak tak béčkově dementní až je milá. Sypal a spol se tady vážně nesnaží hrát na něco jinýho, než na dementy, tak jak jim úkoluje scénář. Jsou rádi, že jsou rádi. Proto nemá důvod toto osoudit, či ozdobit odpadem. ()

Carthorias odpad!

všechny recenze uživatele

Seznam věcí, které mi přijdou méně bolestivé či trapné, než dívat se na tento film: 1. Obřízka bez jakéhokoli umrtvení 2. Usrat si na audienci u anglické královny 3. Bungee-Jumping bez lana 4. Nechat se ojet ve vězení dvoumetrovým zabijákem co si říká "prcek" 5. Vstřelit si vlastní gól v prodloužení finále mistrovství světa ve fotbale. Jako hráč Severní Koreje. 6. Vyhrát v loterii a pak zjistit, že zrovna dnes jsem si svoje šťastná čísla nevsadil. 7. Volit komunisty. 8. Zapomenout jméno své manželky u oltáře. 9. MlUwIt a pSát yAqO NaPrOsTý QrEtéN * LoVE* kiss :*** 10. Psát trapné komentáře na internetová diskuzní fóra 11. Vše z výše uvedených ()

Reklama

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Jistě znáte ty situace, kdy vás někdo nasere tak, že máte sto chutí dát mu do držky. Jenže co s tím? Nejsme malé děti a slušní lidé se neperou. V tom případě vám doporučuji, zkusit si pro uklidnění malé dechové cvičení. Najděte si nějaké příjemné místo, pohodlně se usaďte a začněte zhluboka dýchat. Nádech nosem, výdech pusou. Nádech - výdech. Tááák. Hezky pomalu. Už je vám lépe? Nebo bych doporučoval nějaké meditační praktiky. Jóga jich zná spoustu. Třeba tzv. pozice válečníka. Najděte si pod zadek asi 30 cm podložku, skřižte nohy jako při tureckém sedu, dlaně na kolena a upřeně se dívejte před sebe. Vnímáte jen tlukot svého srdce a svůj dech. Tak co? Je to lepší? Už jste se uklidnili? Pomohlo vám to? Že NE? Já vím, někdy je to příliš těžké, ba zhola nemožné se ovládnout. Ale prát byste se stejně neměli. Přemýšlejte o tom. ()

BloodMax odpad!

všechny recenze uživatele

Dvojitej infarkt a k tomu nezapomenutelnej zážitek, kterej mě děsí kažnou noc ve snech.....tak bych asi shrnul tenhle paskvil, kterej vůbec neměl vyjít na tento svět.....Možná, že bůh přidal další neřest do seznamu: Užívání si dobrého filmu. Proto nás trestá za naše hříchy takovou hovadinou a snaží se nás touto cestou napravit..... ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Jaroslav Soukup nikdy nepatril medzi mojich obľúbených režisérov. Tie jeho debilné "Diskopríbehy" a všeliaké chujoviny so Sagvanom Tofim a Lukášom Vaculíkom boli úplne mimo môj vkus. Počúval som metal, hard core a punk, takže idiotské Soukupove shit story som s nadhľadom fuckoval. Keď však začal režírovať trapné české parafrázy na "Policajnú akadémiu" jasne som pochopil, že je to mega chuj. Definitívne ma v tom utvrdil snímkom "Ako ukradnúť Dagmaru" z roku 2001. To je vskutku nesmierne kreténska kokotina. Totálny odpad! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama